10ks Závěsné Svítidlo Hook Swag Háček Super Loadfor Visí Světla Pro Stropní Lustry
Skladem
162.81 Kč
307.16 Kč

Velikost:
Sku: w90811

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

10ks Závěsné Svítidlo Hook Swag Háček Super Loadfor Visí Světla Pro Lustry Strop [Stropní Háčky pro Zavěšení Světla] Tento lup háček je navržen tak, aby pověsit plug ve stropní světla, nebo mějte elektrický drát v místě s pěkným dekorace.

[Swag Háčky pro Stropní Závěsné] Snadné použití: dal swag lampy kabel do slotu, pak přišroubován na horní části na stropní hák.

[10Pack Závěsné Svítidlo Hook]10 Balení může uspokojit vaše různé potřeby: báječný způsob, jak vyčistit vzhled swag světlo kabel; pracovat jako kabel pobytu/fairlead na zeď.

[Heavy Duty Swag Lampa Hák]z hliníku: trvanlivé a odolné proti rzi, pro zajištění vašeho bezpečného používání.Proces je dokončit kabát, který nebude slábnout.

Pokud swag světlo nemůže viset na místě, stropní hák bude nejlepší volbou.Toto stropní hák umožňuje zavěšení světel, které mají být zavěšeny ve středu jídelního stolu nebo všude tam, kde potřebujete světlo.

[Použití]:průměr zajišťovací drát je menší než 7 mm kulatý drát nebo plochý drát.Drátěné spony slouží k zamykání a opravit drát a shift.Používá se především pro lustry a DIY osvětlení montáž

Slim moderní design.Kompatibilní s textilní kabel, který průměr je menší než 7mm

Vytvořit moderní vzhled.zápas barevné šňůry, jim pomáhá splynout se zdí a vypadá profesionálně.

Práce jako lup hák na strop.Minimální způsob, jak do polohy dlouhý drát pro zavěšení závěsná lampa, ideální doplněk do vašeho svítidla vzhled.

Práce jako kabel pobytu/fairlead na zeď.Skvělé řešení pro vedení kabelu, aby elektrické dráty uklizené s pěknou dekorativní aspekt.

Barva:Černá

Materiál:hliník

Velikost:18x16mm,Otvor:8 mm-7mm

Obsah Balení:

10 * Háčky

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze