Sláma Plážovou Tašku Crossbody Kabelky Ležérní Boho Sláma Tote Módní Tkaní Slámy Kbelík Taška Pro Cestování Dovolená Letní Seznamka
Skladem
346.05 Kč
692.32 Kč

Velikost:
Sku: w260437

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Polyester

Popis

Tato pláž sláma, kabelka je dokonalým doplňkem pro vaše letní výlety.To má výšku asi 37 cm/14.56 cm, dost, aby se vešly vaše essentials.Zip uzavření a vnitřní kapsy udržet své věci, bezpečné a organizované.Můžete také ukládat své brýle v přední kapsa.Ať už se chystáte na pláž, do parku nebo na obchoďáku, tato kabelka je široká-příležitosti vhodné a snadné utkání s výbavou.

Specifikace:

- Rozměry: Horní ústa: 43 cm/16.9 v; Spodní šířka: 35 cm/13.77, balíků slámy výška: 37 cm/14.56 v (ne včetně balíků slámy rukojeť)

- Materiál: Sláma

- Použitelný rozsah: každodenní nákupy, párty, dovolená, škola a práce

- Použití scéna: pláž, bazén, letovisko, město, ulice

- Funkce: ukládání položek, módní kolokace

- Znevýhodnění: měkká na dotek, odolné, uzavření na zip, velká kapacita

Balení Seznam:

1ks* Sláma kabelka taška

Více viz podrobnosti o produktu

1.Velký a Krásný: Tato slámy pytel pro letní má velkou kapacitu design, který se vejde všechny vaše každodenní základy.To má ohromující velikost s top ústech cca 43 cm/16.9 cm, spodní šířka cca 35 cm/13.77 palce, a výška cca 37 cm/14.56 palce.

2.Odolné a soft touch: Tato plážová taška je vyrobena z robustní a vysoce kvalitní slaměný materiál, který může odolávat opotřebení.To má měkký dotek, které se cítí pohodlně na kůži.Můžete se těšit dlouhodobé využití a styl s touto slámy pytel.

3.Letní slámy taška se zapínáním na zip: Tato taška je vyrobena pro letní milenci, kteří chtějí přidat styl do své plážové oblečení a udržet své věci v bezpečí.S uzávěrem na zip, tato dámské slaměné tašky zajišťuje, že vaše položky jsou bezpečné a chráněné od písku a vody.

4.Velké a multifunkční: Tato sláma kabelka taška má dostatek prostoru pro uložení všech vašich věcí, od slunečníky na peněženky, klíče od make-up, a od brýle na mobilní telefony.

5.Široce používány: Tato pláž sláma, kabelka je krásný doplněk na léto.Můžete ji použít pro cestování, seznamka, příležitostné výlety, kempování a dovolené.To odpovídá jakékoliv oblečení a každou příležitost.

  • Recenze