Vtipné Sticky Háčky, Silné Lepidlo, Lepení Wall Golden Koupelna Skladovací Hák Lepkavé Kuchyně, Domácnosti Žijící Prstem Hák R X4h1
Skladem
3.08 Kč
6.37 Kč

Velikost:
Sku: w137328

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

Popsat:

Název produktu: Domácnosti, skladovací hák

Produktu velikost:5.5*5.5 cm/2.16*2.16 inch

Produktu barva: Jak je znázorněno na obrázku

Produkt materiál:BOKY

Vlastnosti produktu:

1.Silné lepidlo: Tento zlatý prst ve tvaru plug hák přijímá silný lepicí technologie, které mohou pevně držet na stěny, dlaždice, sklo a další povrchy bez nutnosti hřebíky nebo šrouby k upevnění, což zajišťuje, že háček je pevný a spolehlivý.

2.Bez děrování provedení: S hákem, nemusíte vrtat nebo ji nainstalovat, ušetří zdlouhavý proces instalace a ne způsobení škody na zeď, což je více pohodlné a rychlé.

3.Multi funkční využití: Tento háček má jedinečný design a je vhodný pro různé konektory, napájecí kabely, datové kabely, atd. Můžete přímo umístit plug do zlaté prst ve tvaru otvoru, aby napájecí kabel viset úhledně na zeď, efektivně šetří prostor.

4.Krásné a praktické: designové zlaté prst tvar má nejen praktičnost, ale také dává lidem módní a zajímavý pocit.To může přidat dekorace do vaší kuchyně, koupelny, kanceláře, a dalších oblastech, životní prostředí, čistší a krásnější.

Opatření:

1. Jak všichni víme , na různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od následujících obrázků.

Zásilka obsahuje:

1ks sticky háčky

Děkuji vám za pozornost, garantujeme kvalitu našich výrobků.budeme připraveni odpovědět vám co NEJDŘÍVE.

  • Recenze