Multifunkční Kuchyňský Nůž, Stojan, Držák Zavazadel Prkénko Organizátor Příbory Box Nůž, Hrnec Kryt Stojanu Příbory, Nůžky.
Skladem
141.94 Kč
202.80 Kč

Velikost:
Sku: w118435

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: PVC

Popis

Mějte své kuchyně organizovaná a efektivní s naší Hrnec Víko Organizátor!Ukládat všechny své kuchyně v 1 pohodlné místo, včetně řezání desek, víček, vaření nástroje, desky, pečení, obracečky, lžíce, a další.Bezpečně ukládat a organizovat špičaté kuchyňské nože s lehkostí.Easy-to-clean design umožňuje rychlé sušení, zatímco non-slip základna zajišťuje bezpečné držení.S silný nosnost, tento organizátor je musí-mít pro každou kuchyni!

Specifikace:

Produkt materiál: Kov, PVC

Produkt hmotnost: 760g

Rozměry výrobku: 19.3*14.7*23.6 cm/7.6*5.79*9.29 palce

Balení seznam:

Prkénko Organizátor*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Maximalizovat Kuchyně Účinnost: Tento all-in-1 prkénko stát udržuje vaše kuchyňské předměty organizované, včetně prkénka, víčka, nádobí, pečení, talíře a další.S nepořádek-zdarma práce, tento multifunkční kuchyňské náčiní stojan je vaše kuchyň více uklizené a organizované.

2.Ostrost Podpora: Udržet špičaté nože organizovaný a mimo dosah dětí s tímto prkénko stát je bezpečný a stabilní konstrukce.Hladké rohy a okolní plot ochrana zajistí vaši bezpečnost, plus dva kulaté otvory pro nůžky a ostření hole, držet je po ruce.

3.Snadno se Čistí a Suchý: Toto prkénko stát má spodní sušení desky, který umožňuje snadné čištění a rychlé vysoušení.Díky své účinné odvodnění a větrání, účinně zabraňuje vodu z rozlití nebo sdílení na pulty, takže čištění hračkou.

4.Spolehlivý Design: Vyrobeno z prvotřídní žehlička, toto prkénko stát se může pochlubit robustní konstrukce, která vydrží každodenní opotřebení.Jeho vynikající nosnost zajišťuje stabilní a trvalé úložiště pro vaše krájecí desky, držet je snadno dostupné na všech okolností.

5.Mini a Praktické: S prostorově úsporný design, a toto prkénko stojan je ideální pro malé kuchyně.Jeho non-skluzu základna zajišťuje stabilitu, zatímco jeho velikost 7.59x5.78x9.29 palců je vhodný a praktický doplněk k vaší desce.

  • Recenze