Záznam Nástěnná Police 6-ks Multi-Funkční Zeď Zobrazení rekordman Odolné Nástěnné Police Zobrazení Alba A Skladování
Skladem
418.34 Kč
643.76 Kč

Velikost:
Sku: w255556

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Použití: Jídlo

Popis

Popis:

Náš rekord nástěnná police používá vysoce kvalitní silné akrylové plechy s hladký a hladký design, takže je odolný a silný.To může být použit pro mnoho míst, jako jsou obývací pokoje, kanceláře, herny, pracovny, atd.

Specifikace:

Jméno: Záznam Display Rack

Materiál: Akryl

Barva: Transparentní

Množství: 6KS/sada

Velikost: o 30.5*4.3*4.3 cm/12*1.7*1.7 v

Balení Seznam:

6*akryl držitel rekordu

12*šroub

12*rozšíření trubky

24* oboustranné lepicí pásky

Poznámky:

1. Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečná barva výrobku může být lehce odlišná od barvy je znázorněno na obrázku.

2. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby odchylka měření 1-3cm.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Zobrazit Vaše Oblíbené Vinylové desky: Uspořádat svůj drahocenný alba ve velkém stylu s naší akryl záznam na oblečení a přitom je bezpečný a snadno přístupné pro vaše každodenní poslech.

2.Vysoce Kvalitní Materiál: Náš rekord nástěnná police je vyrobena z tlusté akrylové listy s hladkou a bezproblémovou design stavět své vlastní umění zdi a dát vaše alba úctu, kterou si zaslouží.

3.Upozornění: Naše akrylové záznam držák na zeď má ochranný film na obou stranách, které je matné, průsvitné barvy.Budete muset trhat ji před použitím.

4.Výhodné pro Vás: můžete použít naši zeď zobrazení rekordman jako dokonalý dárek pro milovníka hudby s kolekce z mnoha jednotlivých vinylových desek.Je to výhodné pro vás.

5.Široký Rozsah Použití: Náš rekord display rack je široce používán.Můžete jej použít na mnoha místech, včetně obývací pokoje, kanceláře, herny, pracovny, atd.

  • Recenze