4ks Plážové Židle Popruhem Nastavení tloušťky Camping Židle Popruh Polyester Batoh, Ramenní Popruh, Sada Skládací Židle Popruhem
Skladem
304.30 Kč
608.61 Kč

Velikost:
Sku: w338654

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

[Premium Polyester Materiál] Tato pláž židle ramenní popruh je vyroben z prémiové silné polyesterové materiálu, který je odolný proti opotřebení a trvanlivé.Tkanina je omyvatelná.Šířka je cca 3.8 cm, s větší nosností.

[Odnímatelný Ramenní Popruh] Tento odnímatelný ramenní popruh umožňuje najít pohodlnou polohu pro rameno.Polstrovaný ramenní popruh je měkký a ne svazující.S ním, můžete nosit těžké předměty pro pěší dlouho.

[Zasouvací Přezky] To má zatahovací spony na obou stranách.Otevřete spony a kryt položek na obou stranách, upravit a opravit předměty.Je vhodný pro plážové židle, camping stolů, stanů, jízdních kol, atd.

[Praktický Nástroj] Tato pláž židle ramenní popruh je praktické použití, vhodný pro venkovní táboření, pěší turistika a cestování.To vám pomůže snadno zvednout těžké předměty a svazek je.

[Dobrý Dárek] Naše ramenní popruh poskytuje pohodlné používání zážitek a není snadné sklouznout.To může snížit dopad těžkých předmětů na těle.Dobrý dárek pro vaše rodiče, přátele, táborníky a cestovatele.

Název Produktu: Plážové Židle Popruhem Nastavit

Produkt Materiál: Polyester

Rozměry výrobku: Šířka 3,8 cm; Délka cca 105-180 cm

Barva: Černá

Poznámky:

1.Tam může být mírné rozdíly mezi obraz a skutečné barvy zboží.Budeme se snažit v našich silách, aby vám ukázat přesné barvy.

2.Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k ruční měření.

4×Plážové Židle Popruhem

Skládací Židle Popruhem,Plážové Židle Popruh

  • Recenze