Multifunkční Nerezové Oceli Kovové Kolíčky Na Prádlo Oblečení Kalhoty Kalhoty Klipy Ponožky Klipy, Klobouk Klipy List Klipy Kolíčky Na Prádlo
Skladem
10.11 Kč
15.60 Kč

Velikost:
Sku: w366894

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Značka: HNKMP

Popis

1. Odolný a spolehlivý: háček ramínko na šaty je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, aby byla zajištěna jeho dlouhodobá životnost.To není snadné poškození a může udržet dobrý výkon i za špatného počasí.

2. Pohodlné a praktické: design tohoto háček ramínko je jednoduché a snadné použití.Nejen, že může viset a odstranit oblečení pohodlně, ale také se pohybovat a snadno ukládat, aniž by zabírat prostor.Je velmi vhodný pro rodiny s dětmi, noclehárny, penziony, apartmány nebo cestování.

3. Silné upnutí: upínací síla háčku sušení klip je silný.Ať už to je těžké, ručníky, těžké džíny nebo světlé spodní prádlo, může být pevně upnuta a nebude foukané pryč větrem.

4. Anti-smyk design: háček ramínko přijímá unikátní anti-smyk design.Dokonce i ve vlhkém prostředí, oblečení, nebude klouzat dolů, aby zajistily, že šaty jsou vždy suché a uklizené.

5. Ochrana životního prostředí a non-toxicity: Tento háček ramínko je šetrné k životnímu prostředí a nebudou uvolňovat škodlivé látky.Bezpečné použití je také ideální volbou pro poctivost a respekt k přírodě.

Materiál: nerezová ocel

Velikost:Jak je znázorněno

Barva: Jak je znázorněno

Použití: rodiny s dětmi, noclehárny, penziony, apartmány nebo cestování.

Balení obsahuje:

1*clothespin

Poznámka:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt

skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

2. Prosím, aby 0.1-2cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

  • Recenze