Tkané Koš Organizátor Koše Malé Skladovací Kontejnery Bavlněné Lano Úložný Koš S Rukojetí Pro Skříně Nářadí Pro Domácnost
Skladem
172.70 Kč
345.61 Kč

Velikost:
Sku: w368005

Specifikace

Typ: Skladovací Koše
Číslo Modelu: lano skladovací koše
Funkce: Eco-friendly
Původ: Pevninské Číně

Popis

Body :

1.Opravdu Unikátní Řemeslo: Představovat dvě rukojeti na každé straně, naše Tkané Koše pro Organizování jsou postaveny pro snadnou přepravu a sebevědomé nošení těžších předmětů.S robustní, zesílená konstrukce, můžete se na ně spolehnout za životnost.Navíc jejich kompaktní velikosti zajišťuje pohodlné skladování bez ztráty kapacity.

2.Výrobky z Jemné Kvalitní: Zvýšit vaši organizaci hry s naší tkané koše.Vyrobeny z vynikající bavlny lana, jsou měkké a bez zápachu, a zároveň je fade-odolné a není snadné, aby deformovat nebo zlomit.Navíc jsou šetrné k životnímu prostředí, takže můžete declutter bez viny.

3.Široké Přijetí: Naše Šatna Koše jsou ideální pro zvýšení estetické odvolání vašeho domova.Univerzální a dekorativní, a mohou být použity v obývací pokoje, ložnice, školky, koupelny, a další.Přidat elegantní dotek na váš domov dekorace s jejich přírodním a rustikálním stylu.

4.Organizovat s Lehkostí: Naše Skladovací Koše jsou perfektní řešení úložiště pro hračky, knihy, nebo oblečení.Tyto koše mají velké skladovací kapacity a efektivní prostor organizátor řešení, které udržuje vaše položky uklizené a přístupné.Jsou vhodné pro jakékoli místnosti ve vaší domácnosti.

5.Důmyslně Provedeny: S složité tkaní techniky, tyto Organizátor Koše mají kulaté hrany a silný trojrozměrný smysl.Jemné detaily a komplexní tkaní, aby pro krásné, praktické úložné řešení, které předvést vynikající řemeslné zpracování.

Naše Lano Skladovací Koše jsou ideální pro decluttering vaší ložnice!Kulaté hrany a zesílené konstrukci je odolný a bezpečný.Velká úložná kapacita umožňuje ukládat všechny své náležitosti, zatímco jejich šetrné k životnímu prostředí materiál je eko-vědomé volby.

Specifikace:

1.Jméno: Bavlněné Lano Úložný Koš

2.Velikost: (přibl.)22*16*7 cm/8.66*6.3*2.76 palce

3.Materiál: bavlněné vlákno

4.Hmotnost: 150g

5.Barva: Béžová, bílá, šedá, tmavě šedá, meruňka

Seznam:

1*Úložný Koš

Pozornost:

1.V důsledku různých osvětlení a displej Nastavení, produkt barvy mohou být mírně odlišné od obrázku.

2.Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, aby se rozdíl ve velikosti 1-2 cm.

  • Recenze