Potraviny Těsnění Klip Rukavice Bez Prstů, Tvar, Přenosné Nová Kuchyňská Linka Skladování Potravin Snack Těsnění Taška Klipy Mini Plastový Sáček Pečetidlo Pro Jídlo Snack
Skladem
75.36 Kč
150.94 Kč

Velikost:
Sku: w277888

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Číslo Modelu: Potraviny Těsnění Klip
Typ: Taška Klipy
Funkce: Eco-friendly
Materiál: Plastové

Popis

Body:

1.Zamknout v Svěžesti: Brání zkažení potravin a zachovat chuť otevřel jídlo s jídlem uzavírací klipy.Ujistěte se, že vaše jídlo zůstane čistý po delší dobu.

2.Skvělé pro papírové tašky: Mohou být použity jako potraviny těsnění klip pro skladování tašky, nebo jako sponka na dokumenty; skvělé pro utěsnění pet potravin nebo oblečení sušení klip.

3.Kulatý okraj rukavice bez prstů design: Roztomilé rukavice bez prstů design s kulatými hranami, zajišťující snadné použití k poškození pytle, aby tyto potraviny uzavírací klipy, musíte mít ve vaší kuchyni.

4.Odolný ABS: Jeho konstrukce zaručuje, že potraviny těsnění klip je silné a odolné proti opotřebení, a zároveň poskytuje spolehlivé a opakovaně ochranu pro vaše potraviny.

5.Snadné dopravy: Zachovat čerstvost potravin, i když daleko od domova s naším jídlem těsnění klipy, určen pro použití mimo kuchyni a snadno se přenáší, obchodu a dopravy.

Popis: Zachovat svačinu svěžest s naše spolehlivé tašky na svačinu klipy.Jejich rukavice bez prstů design dělá je snadné použití a mohou dokonce pracovat jako sponky na papír.Tyto klipy jsou univerzální a mohou být použity venku.Udržujte své občerstvení bezpečné.

Výkon ures:

1. Název : Rukavice, tvar potravin, klip

2. Velikost: 5*4.2*2cm/1.9*1.6* 0.7 v

3. Barva: červená, oranžová, káva, tmavě zelené jezero

4. Materiál: ABS

5. Balení: color box (1 pár)

6. Čistá hmotnost: 20,9 g

Balení Seznam:

spony x 2ks

  • Recenze