Veselé Vánoce Santa Claus Sedí Panenka Tkaniny Vánoční Panenka Vánoční Dekorace Děti Panenku Děti Dárek Pro Dům Ornament
Skladem
218.84 Kč
437.67 Kč

Velikost:
Sku: w493010

Specifikace

Typ Velkoobchod: no
Balení: Žádné Dárkové Krabičce
Číslo Modelu: Santa Claus Sedí Panenka
Sada Typ: no
Původ: Pevninské Číně
Elektronické: no

Popis

Body:

1、je To Tak sladké a roztomilé vánoční stojící ozdoba santa claus,On s luxusní oblečení a dárkové krabice,šiška atd dekorace na dosah ruky.

2、To santa claus ideální pro šíření sváteční atmosféry.Byl by ideální doplněk na váš Vánoční strom, stolní a domácí dekorace.Nejlepší dárek na Vánoce !Zábava a slavnostní doplněk k jakékoliv dovolené dekor taky.

3、Tradiční Vánoční santa claus postava dekorace colleaction přinést nádherný zpěv a animované tanec pro váš vánoční dovolenou a vaše rodina,přátelé.

4、lassic Santa Claus Panenka vždy uvítala většina dětí a dospělých.To je perfektní dárek pro vaše dítě a přáteli.Skvělý Vánoční dárek, dárek k Narozeninám, Nový Rok, dar, dárek k Výročí, Den Díkůvzdání dárek, Halloween dárek.

5、100% Záruční Servis: Pokud máte jakékoliv nespokojenosti nebo pochybnosti o našich produktech, prosím kontaktujte zákaznický servis co nejdříve, budeme vám ty nejlepší služby pro zajištění vaší 100% spokojenosti.

Vlastnosti:

1.To je Tak sladké a roztomilé vánoční stojící ozdoba santa claus,On s luxusní oblečení a dárkové krabice,šiška atd dekorace na dosah ruky.

2.Tento santa claus ideální pro šíření sváteční atmosféry.Byl by ideální doplněk na váš Vánoční strom, stolní a domácí dekorace.Nejlepší dárek na Vánoce !Zábava a slavnostní doplněk k jakékoliv dovolené dekor taky.

3.Tradiční Vánoční santa claus postava dekorace colleaction přinést nádherný zpěv a animované tanec pro váš vánoční dovolenou a vaše rodina,přátelé.

4.lassic Santa Claus Panenka vždy uvítala většina dětí a dospělých.To je perfektní dárek pro vaše dítě a přáteli.Skvělý Vánoční dárek, dárek k Narozeninám, Nový Rok, dar, dárek k Výročí, Den Díkůvzdání dárek, Halloween dárek.

Specifikace:

Materiál: Plast + Látka

Velikost: Přibl.15.5*34cm

Balíček Zahrnuje:

1* Dřevěné Vánoční Dekorace

Poznámka:

1.Manuální měření, velikost bude mít chybu, 0,5-2mm, s výhradou skutečné velikosti.

2. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

  • Recenze