Halloween Věnec Pro Přední Dveře, Halloween Vrána Věnec S Motýlkem Pro Halloween Decoraion Umělé Vinné Révy Věnec
Skladem
290.90 Kč
398.56 Kč

Velikost:
Sku: w495866

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Plastové

Popis

Halloween Věnec Pro Přední Dveře, Halloween Vrána Věnec S motýlkem Pro Halloween Decoraion Umělé vinné Révy Věnec [Halloween Vrána Věnec] Tento Halloween téma dveře věnec je plný Halloween prvky: Koruna, fialové barevné provedení ,černá a dlouho věnec přírodní vinná réva věnec.Jsme také přidat fialový motýlek pro zvýšení silnou příchutí Halloween a rozsvítí slavnostní atmosféru.

[Vysoká Kvalita] Vyrobeno z vysoce kvalitního PP materiálu, je pevný a trvanlivý, není snadné slábnout, a simulované věnec může být skladován po delší dobu.

[Fit Size] věnec velikost:35 cm v průměru.Věnec je správnou velikost pro všechny velikosti předních dveří, snadné zavěšení a může lépe zdobí přední dveře.Bude to jedinečný dekorativní krajiny.

[Univerzální Decor] Tento Halloween přední dveře věnec je vhodný pro přední dveře, zeď, vnitřní,venkovní,okna,krb,statek, obývací pokoj, veranda, středobodem party, svatbu, dovolenou, a na podzim, Halloween, Párty, oslavy.To bude poskytovat své domácí silný Halloween atmosféru.

Věnec se snadno čistí a může být použit na dlouhou dobu.

Barva:Jak Je Znázorněno

Materiál:Plast

Velikost:Průměr:35cm

Obsah Balení:

1 * halloween věnec

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze