Svatební Pozadí, Stát, Odnímatelné 4 Tier Zlatá/Bílá Kovový Květinové Čtvercový Rám pro Svatební/Party/Foto/Booth Pozadí
Skladem
842.38 Kč

Velikost:
Sku: w495002

Specifikace

CN: Guangdong
Rozměry výrobku: 74.8 palce
Materiál: Kovové
Původ: Pevninské Číně

Popis

Popis

Vyrobeny z vysoce kvalitní oceli, tento čtvercový pilíř květinářství nabízí moderní styl, který se hodí do každého venkovního nebo krytého svatební téma.Čtverce jsou snadno sestavit a rozebrat, takže je ideální pro svatby nebo události.Ať už si vyberete, aby zdobí ji s květinami, zelení, nebo jiné dekorace, stojan je určitě zvýšit krásu vaší svatby a vytvořit hýčkané vzpomínky, které vydrží po celý život.

Klíčové Vlastnosti

Pevné a Odolné : To je vyrobena z zahuštěný vysoce kvalitní žehlička, pečené s barvou pečení, který má vynikající trvanlivost a vydrží různé povětrnostní podmínky, jako je vítr, déšť a sluneční svit, aniž zhoršuje nebo ztrácí svou přirozenou krásu.

Pevná Konstrukce :vybrané vyztužené železo zvyšuje jeho pevnost a trvanlivost; pevná základna (19.7 inch) zajišťuje maximální podporu (11 kg), takže to není snadno otřesena, a může výrazně zvýšit jeho používání bezpečnostních.Můžete také přidat nějaké těžké předměty na dně, aby bylo více stabilní a silnější.

Elegantní Vzhled : Čtyři sousední a prokládané čtverce a jiskřivé vzory vytvořit jedinečný a okouzlující vzhled, takže hluboký dojem na hosty, definující prostor, začlenění vaše téma, a přidání barvy do různých aktivit.

Ozdobte jak se Vám Líbí : můžete zdobí ji s dekorativní prvky, které vyhovují vašemu stylu, jako jsou čerstvé květiny, gobelíny, tkaniny visí, nebo jiné dekorativní doplňky.Jeho ohromující vzhled je určitě fascinovat své hosty a vytvořit obraz perfektní kulisu pro vaše významné dny.

Jednoduché a Pohodlné: Jeho modulární konstrukce umožňuje to, aby se snadno rozebrat a znovu sestavit, což je výhodné pro vícenásobné použití a skladování; jeho kovové komponenty jsou snadno se udržuje a lze čistit vlhkým hadříkem, zajistit, že to vypadá stejně dobře jako nové po každém použití.

Skvělý Pozadí : vzájemně propojené formuláře je ideální pro zobrazení jako pozadí pro svatby, oslavy narozenin a jiných příležitostech.A celková výška 6.27 ft je také skvělé jako pozadí pro fotografie, které můžete udělat fotografií více vynikající.

Stojánek : můžete umístit tyto položky v oblasti, kde se popínavé rostliny jsou zasazeny, která pomůže rostliny rostou.Kvetoucí rostliny omotal kolem rámu bude tvořit krásný závod rám, který bude zdobit vaši zahradu pěkně, a můžete také pověsit terárií, skleněných koulí, plantážníci a hrnce, aby zdobit vaši zahradu.

Dvě Možnosti :připravili Jsme různé barvy pro vás(Gold/White), aby plně vyhovoval vašim potřebám.

Garantované Služby Zákazníkům : naším cílem je poskytovat kvalitní produkty a služby.Pokud máte problémy, prosím, neváhejte nás kontaktovat.Odpovíme vám a vyřešit problém pro vás, jakmile je to možné.

Podrobnosti

Zesílený Šroub : Tyto křídlové matice jsou vhodné pro vás, aby utáhnout šrouby bezpečně uchytit koš ručně, takže květina stojí méně pravděpodobné, že zakolísání nebo houpat.

Zaoblené Rohy : oblé hrany a rohy poskytují pohodlné touch k lepší péči o vaši pleť.

Aplikace

Uzavřeno s visí květ révy, umělé květiny, atd., tento stojan je vhodný pro svatební stůl dekorace, večírky, narozeniny, svatební sprchy, události, dekorace a oslavy, obřady, to je také vhodný pro domácí interiéry, obývací pokoj, jídelna, kavárna, Bar, hotel, Vánoční party, bufet, obchod, oslava, fotografické pozadí, a další festivalové dekorace.

Specifikace

Materiál: Železo

Povrchová Úprava: Malování, Pečení

Barva: Zlato/Bílá

Tvar: Čtverec

Montáž Nutná: Ano

Typ Uchycení: Stojící

Styl: Moderní

Počet Položek: 1

Zatížení ložisek:5 kg/11 lbs

Čistá Hmotnost: 2.5 kg/5.5 kg

Hrubá Hmotnost: 3kg/6.6 lbs

Malé Náměstí Délka: 36cm/14.2 v

Střední Čtvercový Délka: 43 cm/16.9 v

Velké Náměstí Délka: 53cm/20.9 v

Celková Výška: 1,91 m/6.27 ft

Základní Velikost: 9.5*50 cm/3.7*19.7 v

Velikost balení: 55*55*5 cm/21.7*21.7*2v

Obsah Balení

1x Náměstí Sloup Květinový Stojan

1x anglicky Instalační Schéma

Veškeré Příslušenství pro Montáž

Poznámky

1. Vezměte prosím na vědomí, thatflowers nejsou zahrnuty.

2. Prosím, striktně postupujte podle pokynů v instalační schéma pro instalaci.

  • Recenze