Dřevo Krůty Díkůvzdání Dekorace Turecko Dřevo Zahradní Výzdoba Díkůvzdání Turecko Decor Díkůvzdání Krocana Oddělovače Pro
Skladem
242.34 Kč
346.27 Kč

Velikost:
Sku: w505622

Specifikace

Používá Se: Květ/Zelená Rostlina
Použití Stavu: Desktop
Sada Typ: no
Původ: Pevninské Číně
Typ: váza
Je Inteligentní Zařízení: no
Styl: Moderní Styl
Číslo Modelu: Díkůvzdání Krocana Květináč Dekorace

Popis

Použijte tento roztomilý turecko květináč decor dát květináč slavnostní pocit.Peří jsou barevné a realistické, a hlava je ve tvaru krocana.Velikosti na 25x9x2cm, peří má ostrý dřevěnou hůl ve spodní části, který může být vložen do země s lehkostí.Odolné a obtížné slábnout nebo deformovat, materiál je.ideální pro den Díkůvzdání oslavy.

Specifikace:

Jméno: Díkůvzdání Krocana Květináč Decor

Materiál: dřevo

Druh tipů:

1. Vzhledem k teplota barev displeje, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, atd., tam může být nepatrný barevný rozdíl v obrázky některých výrobků, a barva je předmětem skutečný produkt!

2. Vzhledem k různé ruční měření, prosím, aby nepatrný rozdíl ve velikosti.

Balení Seznam:

Díkůvzdání Krocana Květináč Decor*1 sada

Více viz podrobnosti o produktu

1.Jemné Zahradnictví Dekorace: Tyhle stojí turecko dekorace jsou ideální pro přidání radosti a útulné, aby se váš květináč, což je více slavnostní Díkůvzdání.Oni jsou také skvělé jako party dekorace nebo Díkůvzdání dárky pro své přátele a rodinu.

2.Dobře Udělal: To stojí turecko dekorace je vyrobena ze dřeva, materiálu, který není snadné slábnout nebo deformovat.Má jemné řezání a malování, který dělá to vypadat, realistické a živé.Můžete jej použít na dlouhou dobu, a to jak vnitřní a venkovní.

3.Turecko Květina Tvar Desky Provedení: To stojí turecko dekorace má turecko hlavu a více peří, které můžete vložit do květináče.To je vaše rostlina vypadat jako turecko tělo, což je zajímavý a roztomilý způsob, aby se vaše srdce klíčit.

4.Široce používány: Tohle stojí turecko dekorace je vyrobena z peří a má průměrnou velikost 25*9*2 cm.To může odpovídat květináče různých velikostí a tvarů, vytvoření zábavné a slavnostní atmosféru pro vaše rostliny.

5.Snadné Použití: To stojí turecko dekorace může být vložen do květináče snadno a bezpečně, jako to má ostrý dřevěnou hůl v dolní části, které nebude bolet vaše rostliny nebo prsty.Můžete snadno vzít je ven kdykoliv změnit polohu nebo vyčistit.

  • Recenze