Nové Příjezdu Halloween Téma 103Pcs Bat Latexový Balónek Věnec Sada pro Party Dekorace
Skladem
372.85 Kč

Velikost:
Sku: w492415

Specifikace

Nové Příjezdu: Halloween téma
Sada Typ: Ano
103pcs: Bat
Příležitosti: Křest A Křest, St Patrick je Den, Dětský Den, Aprílový Den, Strana, Halloween, Velikonoce
Typ Velkoobchod: Ano(>50 Ks)
Počet Ks: 103pcs
Materiál: latex
Původ: Pevninské Číně
Tvar, Styl: Kolo
Latexový Balónek: věnec sada
Apríl Party Dekorace: party dekorace
Klasifikace: Ballon

Popis

ŠIROCE APLIKACE: balón arch kit ideální pro promoce, schůzky, svatby, výročí, večírky, firemní akce, focení a tak dále.Vyzdobit jakoukoli party vnitřní i venkovní, jako photo booth pozadí a vytvořit trvalé vzpomínky, přijďte se uspořádat nezapomenutelnou párty.

SNADNÁ MONTÁŽ: Naše sady obsahují vše, co potřebujete vytvořit krásný balón věnec pro váš večírek!To je velmi snadné, aby se krásný balón garland/oblouk, Jen je třeba asi 30 minut.To je dlouhá stipe, který je ohebný, aby se tvar, který chcete.

SPECIÁLNÍ ÚPRAVY: Všechny balónky jsou vyrobeny ze 100% latexu, Tyto balónky jsou bezpečné a non-toxické, A jsou není snadné zlomit, Helium kvalitní balónky, Velmi odolné a vydrží dlouhou dobu.

TEPLÉ TIP: je Nejlepší, aby to na den,Nebo jeden den předem, než se pro lepší efekt.Poté, co jsou nafouknuté balónky, které se bude držet blízko týdně, někteří zákazníci nám řekl své balóny zůstal asi 2 týdny a pořád vypadají dobře.

VZDUCH NEBO HELIUM: Žádné helium nutné, pokud chcete balóny létat ve vzduchu.Nafukují vzduchové čerpadlo (elektrické nebo ruční) je naprosto v pořádku.

PŘEDPLNĚNÉ KONFETY BALÓNKY: Zahrnuto v ceně konfety, balonky, konfety předvyplněné, co musíte udělat, je vyhodit je a drhnout balón na oblečení, vlasy nebo koberec produkovat statické tak konfety mohl připojit k vnitřní stěně balón krásně.

  • Recenze