Dřevěný Vánoční Adventní Kalendář Xmas Tree House Odpočítávání Kalendář Stolní Ozdoby Vánoční Domácí Dekorace Na Nový Rok Dárky
Skladem
59.98 Kč
85.69 Kč

Velikost:
Sku: w503354

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Téma Vzor: Květina
Materiál: non-tkané tkaniny
Číslo Modelu: Dřevěný Vánoční Adventní Kalendář

Popis

Odpočítávání na Vánoce s styl pomocí našeho dřevěný Vánoční adventní kalendář.Tento kalendář není jen přidává na dovolenou ducha jako dekorativní kus, ale to může také být znovu použity pro mnoho let přijít.Ideální pro centra, domy, a strany, to nezabírá mnoho místa a je skvělý dárek.

Specifikace:

Název: Vánoční Odpočítávání Kalendář, Ornament

Materiál: dřevo

Velikost: (přibl.)19.5*6*19 cm/7.61*2.34*7.41 palce

Balení seznam:

Dřevěný Vánoční Adventní Kalendář*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Dekorativní Přizpůsobivost: Přidat kouzlo a barvy do každé místnosti s naším dřevěný Vánoční adventní kalendář.Jeho klasický design a multifunkční schopnosti z něj dělají ideální doplněk k vaší dovolené dekor.Použít jako odpočítávání nebo dekorativní kus, aby posílily své slavnostní atmosféru.

2.Trvale Stylové: Tento dřevěný vánoční adventní kalendář je vyroben z vysoce kvalitního dřeva, které je odolné a bez zápachu.Můžete jej použít na dlouhou dobu, a užijte si slavnostní atmosféru.To je také skvělý způsob, jak vyzdobit váš domov a snížit množství odpadu.

3.Cestování s dětmi: Tento dřevěný vánoční adventní kalendář je světlo v hmotnosti a malé rozměry, takže je snadno přenášet a ukládat.Neznamená to však trvat mnoho místa, takže se můžete těšit na slavnostní odpočítávání kamkoli budete chtít.

4.Použitelné Scény: Zdobí centra, domy a večírky s našimi dřevěný Vánoční adventní kalendář. 24 zásuvky naplněné dárky/cukrovinky pro každodenní potěšení.Sněhulák a Santa na vrcholu přinášejí radost a teplo pro stolní počítače, stoly a domech během svátků.

5.Jedinečný Dárek pro Blízké: Překvapte své blízké s okouzlující dřevěný adventní kalendář.S jeho nádherné čarodějnice téma a 24 zásuvek pro malé poklady, tento kalendář je perfektní dlouhotrvající dárek, který se šíří radostnou dovolenou fandit každý rok.Sdílejte kouzlo Vánoc ve velkém stylu.

  • Recenze