Osvětlené Zimní Santa Claus Vlajky Holiday Garden Vlajky Zimní Zahrada Vlajky Osvětlené Zimní Zahrada Vlajka Pro Mimo Vánoce
Skladem
119.74 Kč
170.94 Kč

Velikost:
Sku: w499012

Specifikace

Číslo Modelu: Vánoční Zahradní Vlajky
Původ: Pevninské Číně
Materiál: Plastové

Popis

Body:

1.Světlo se ve Tmě v Noci: Přidat magické dotek na vaší zahradě s naší Santa Claus zahradě vlajku, která se automaticky rozsvítí, s 10 LED světlo korálky v noci.Nabíjení je během dne s jeho solární panel a libují si v jedinečné slavnostní atmosféru každý večer, to vše při úspoře energie a peněz.

2.Zlepšit Prostředí: Naše Santa Claus zahrada vlajkou, s Vánoční tématikou designu na obou stranách a 8 režimy osvětlení, je atraktivní volba pro zvýšení atmosféry festivalu.Vyberte si tento příznak vytvořit poutavé a oslňující displej, který bude zvýšit vaši dovolenou oslavy.

3.Není Snadné Slábnout: Santa Claus Zahradní Vlajky je vyrobený z odolného lněné tkaniny, které vydrží venkovní použití a zachovat jeho zářivé barvy.Vlajka je dobře tisknout na obě strany a mohou být zobrazeny po dlouhou dobu bez vyblednutí.

4.Atraktivní Přední Dveře Dekor: Přidat dovolenou fandit do vašeho domova s naší Santa Claus zahradě vlajku.Její zářivé barvy a okouzlující design transformovat nudné vchod do atraktivní a příjemné zobrazení.Vytvořit příjemnou atmosféru, která bude potěšit rodinu a přátele, pro nadcházející roky.

5.Přišel do Široké Využití: Přivítat své hosty s teplou Vánoční přivítání s Santa Claus zahradě vlajku.Ideální pro rodiny s dětmi, školy, a funguje, to je ideální pro zobrazení na vaší verandě, zahradě nebo trávníku.Vytvořit veselou prázdninovou atmosféru a šířit radost a štěstí do vašeho okolí.

Osvětlí vaše venkovní prostor s naší LED Světlo Zahrada Vlajku!Vyrobené s vysoce kvalitní materiály, jasné barvy a je ideální pro zlepšení atmosféry festivalu.Umístěte jej na své cestě za vřelé přivítání pro vaše hosty.Je to dobře udělaný, vlajka bude jistě přidat kouzlo na vaše Vánoční dekorace.

Název: Santa Claus Zahradní Vlajky Double-sided

Velikost: cca 30x45cm/11.81x17.71 palce

Balení Seznam:

1*Vánoční Zahrada Vlajkou

  • Recenze