Nastavitelná Hlava na Sobě Lupa USB Nabíjecí Hlava Lupa 1-8X Za Vidění Čelenka, Brýle S 3 LED Světlo 5 Objektiv
Skladem
462.28 Kč
660.46 Kč

Tagy: hlava na sobě lupa usb nabíjecí hlava lupa

Velikost:
Sku: w4955

Specifikace

Číslo Modelu: lupa
Styl: Styl nošení
Zdroj Světla: LED Světlo
S Lehkými, Nebo Ne: Ano
Původ: Pevninské Číně
Materiál: Plastové
Značka: VAHIGCY

Popis

Vlastnosti:

1. Vyměnitelné 2 Objektiv Slot Design: 5 výměnnými objektivy, zvětšení je 1,0 x, 1,5 x, 2,0 x, 2,5 x,3,5 x, 8 x, 1x až 3,5 x více čoček, aby vyhovoval vašim potřebám pro různé úkoly.Vhodné pro profesionální šperky, lupa, hodinky opravy, elektrikář, šití, řemesla, hobby, opravu nebo jako obecný nástroj čtení.

2. Vysoce kvalitní Objektiv: Vyrobeno z nerozbitné crystal transparentní zvětšený akrylové čočky, high-definition, lehké.Ideální pro lidi s nízkou vize, amatéry a profesionály.

3. Nastavitelná Čelenka Seřizovač: čelenka zvětšovací sklo má rotační tlačítko design, který může být použit k nastavení velikosti čelenka, vhodná pro anyone.By rotační tlačítko, můžete upravit na velikost, která nejlépe odpovídá tvaru vaší hlavy, aby se zabránilo, že je příliš velké nebo příliš malé.

4. Vyměnitelné LED Světlomety LED světlomety with3 Led diody mají funkci odstranění a nastavení osvětlení směrem.Při použití, můžete nastavit osvětlení LED směr chcete-li získat více přesný úhel osvětlení.Osvětlovací jednotka může být jako nezávislá svítilna pro každodenní nebo venkovní dobrodružství.USB datový kabel lze použít pro nabíjení na dlouhou dobu.

5. Velmi vhodný pro seniory, šperky práce, opravy, elektrikáři, svařování, hodinky opravy, malování, zubaři, ruční práce, šití nebo jako obecný nástroj čtení.

Specifikace:

Jméno: Zvětšovací Sklo

Materiál: ABS rám, kovové, akrylové čočky

Multiplikátor: 1X 1.5 X, 2.0 X, 2.5 X, 3.5 X

Velikost: cca 295*215*55mm/11.62*8.46*2.17 palec

Hmotnost: 638g

Balení Seznam:

1*Zvětšovací Sklo

5*Len

1*Čistící Hadřík

1*Návod

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací address4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

  • Recenze