350 ml Keramický Vánoční Hrnek Personlized Perník Muž, Vánoční Smalt Šálky Zázvorové muži Šálek Kávy na Snídani Šálek
Skladem
159.29 Kč
227.62 Kč

Velikost:
Sku: w4714

Specifikace

Sklenice Typu: Hrnky
Číslo Modelu: vánoční hrnek na kávu
Materiál: Keramické
Původ: Pevninské Číně

Popis

Body:

1.Vytvořit Radostné Zimní Atmosféru: Zvedněte dovolenou fandit s naší 3D Vánoční hrnky.Složitě konstruované obrazy předvést nádherné Vánoční postavy.Doušek horkého kakaa nebo kávy v těchto hrnky a pohltí sám sebe v teple a veselý atmosféru.

2.Dlouho-Trvající Slavnostní Ducha: Zažít radost z prázdnin každé ráno s naší 3D Vánoční Hrnek.Pečlivě vytvořený s bohatými detaily a vysoce kvalitní keramické, tento hrnek je silný, odolný, a ujistěte se, že být každodenní připomínkou sezony kouzlo.

3.Pohodlné Čištění: Tato 3D Vánoční hrnek je vyroben z vysoce tepelně odolné keramiky, které lze snadno udržovat a prát.To je také vhodné pro mikrovlnná trouba a myčka na nádobí, takže je bezpečné a pohodlné použití.

4.Dovolenou Fandit: Přidat nějaké dovolenou fandit na váš stůl ornament s naší 3D Vánoční Hrnek.S kapacitou 350ml, tento hrnek na kávu je ideální pro váš Vánoční večírek dodávky a večeři dekor.splnit vaše potřeby pití, když slaví ve velkém stylu.

5.Veselý Kuchyňské potřeby: Zvýšit vaši kuchyni dovolenou dekor s naší 3D Vánoční Hrnek Set.Tyto dekorativní hrnky jsou mikrovlnná trouba a myčka bezpečné pro funkční a slavnostní použití.

Funkce : Produktu velikost: (přibl.)9.5*8cm/3.74*3.15 palce

Kapacita: 350ml

Jeden šálek hmotnost: 390 g

Balení Seznam: 1* 3D Vánoční Hrnek

  • Recenze