Nové 4 Ks Dřevěná Naběračka Dlouhá Rukojeť Velké Lžíce Dřevo Kopeček Kuchyně Servírovací Lžíce Rýže Polévka Pro Občerstvení,Ovoce,Míchací Lopatka
Skladem
215.54 Kč
303.64 Kč

Velikost:
Sku: w339792

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

Nové 4 Ks Dřevěná Naběračka Dlouhá Rukojeť Velké Lžíce Dřevo Kopeček Kuchyně Servírovací Lžíce Rýže Polévka Pro Občerstvení,Ovoce,Míchací Lopatka

Přírodní dřevo lžíce: Tyto lžíce jsou vyrobeny z přírodního dřeva, odolné proti korozi a odolné.bez škodlivých látek.

Dlouhou míchací lžící: profesionální kvalitou, může být použit v restauracích, obchodech s potravinami, gastronomii, atd. Vhodné pro vaření kaše, polévky, těstoviny a dušené maso.

Multi nástroj: dřevo, kuchyňské nádobí set je teplo, bezpečné 450 Celsia, odolné, spolehlivé a pevné pro trvalý výkon.Výběr hlavy velikostí a profilů nabízí nekonečné možnosti, aby vyhovovaly jakýkoli úkol - míchání, šlehání, dolloping, omáčka a sauteeing atd.

Tepelně odolné a odolný vůči znečištění a Snadno se čistí: To dřevěné kuchyňské nádobí sada vydrží velmi vysokou teplotu, takže se nemusíte bát, že bude tát nebo opařit ruce.Lžíce jsou poměrně snadno se čistí, doporučujeme ruční mytí a péče s olejem.

Praktický háček end: konstrukce s háky na konci znamená, že nemusíte mít strach o lžíce, které spadají do teplé jídlo.Mohou být zavěšeny a je snadno skladovat.Dřevěná rukojeť je bezpečné a pohodlné používání, a to zejména s teplou polévku nebo vařící vody.Hladký povrch, snadno se čistí, žádné zbytky špíny.

Barva:Dřevo barva

Materiál:Dřevěné

Velikost:16 x 6,5 cm

Obsah Balení:

4 x dřevěnou lžící

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze