Přenosný Toliets Nové Příjezdu Pohyblivý Wc A Sprcha Trailer Venkovní Koupelna Kóje Přívěsy
Skladem
154 950.22 Kč
163 105.57 Kč

Velikost:
Sku: w424643

Specifikace

Položka: Mobilní Kuchyň s Wc Trailer Luxusní Plastový Na Prodej Cena
Klíčová slova: Mobilní Přenosné Wc Trailer
Hmotnost Položky: 860kg
Maximální Hmotnost Doporučení: 1500kg
Klíčové slovo: Mobilní Kuchyň s Wc Trailer Luxusní Plastový Na Prodej Cena
Položka Délka: 400inch
Typ Materiálu: Z Nerezové Oceli
Použití: Wc
Řešení Projektu Schopnost: 3D model konstrukce
Wc typ: Mobilní Toalety Trailer
Materiál: kontejner, Plastové
Položka Výška: 210inch
Záruka: 1 Rok
Typ Produktu: Přenosné Wc
Šířka Položky: 200inch
Původ: Pevninské Číně
Aplikace: Park
Styl Designu: Moderní
Typ Položky: Trailer
Značka: zzknown
Jméno: Toalety Trailer
Po-prodej servis: On-line technická podpora
MIN: 1set
Nádrž na vodu: Přizpůsobit
Místo Původu: Henan, ČÍNA
barva: přizpůsobení
Název Modelu: kn-známý
Podlahy: Protiskluzová hliníková podlaha
Volltage: 110V/220V/240V
Speciální Funkce: Prodejní Občerstvení
Číslo Modelu: KN-L2D Toaleta Trailer

Popis

Vezměte Prosím Na Vědomí,

Protože Výrobek je vlastní produkt, budeme citovat ty konečné ceny po získání vašich přesných požadavků.

Cena na stránkách Je vklad není plné ceny, a všechny produkty na našich webových stránkách nejsou bez ceny za dopravu.Konečná cena dopravy by měla být omezena podle skutečné náklady, prosím, potvrďte s námi dříve, než si místo vaší objednávky.Vlastní Toaletu Wc a Venkovní Sprcha Koupelna Trailer Wc Mobilní Přenosné Wc nebo Trailer Na Prodej Popis Produktu Toaletu Wc a Venkovní Sprcha Koupelna Trailer Wc Mobilní Přenosné Wc nebo Trailer Na Prodej Výhody:

Mobilní toaleta je jmenován pro jeho mobilitu, což je opačný, než tradiční pevné wc .Ve srovnání s tradičním toaleta, výhody jsou zřejmé.Mobilní wc, není omezen žádným pracovní prostředí.Je lehký ve vzhledu a rozumné barvy.

Název produktu Přenosné Toalety Aplikace Square Mobile Toaleta Trailer Přizpůsobené Služby Interiérového Vybavení a obtisky...Záruka 12 měsíců Balení Stretch fólie,Dřevěné pouzdro Kola Dvě Kola s 14inch pneumatik,jedna vodící kladka,4 jacks Podvozku Nedílnou ocelová konstrukce komponenty zavěšení a ošetřené proti korozi odolný ochranný nátěr Podlahy Non-slip Hliník Checker Podlahy s odtokem, snadno se čistí up Elektrický systém Osvětlení zařízení, multifunkční zásuvky, vypínače Vody, Umyvadla Systerm Jeden mytí rukou umyvadlo s Automatickou teplé a studené vody, klimatizace systemOn/off spínač ovládání Standardní vnitřní detaily, Dvojitá okna,dělená mytí rukou, dřezem,LED světlo, svíčky atd. Vnitřní uspořádání Včetně wc, Pisoáry,umyvadlo, ohřívač vody, nádrž na čistou vodu, nádrž černá voda, odtahový ventilátor Venkovní Camping Trailer Přenosné Toalety Nerezové Oceli Přenosné Wc Cena Toalety, Mobilní Wc Aplikace

Mobilní Toaleta Přívěs je vhodný pro železniční stanice, doky, turistických atrakcí, villa oblastí, nových sídlišť, velkých staveb,náměstí, hustě zalidněných veřejných místech a prosperující obchodní ulici .Mobilní veřejné toalety mají výhody mobilní, kombinované a výhodné pro přepravu.Detailní Obrázky Mobilní toalety venkovní přenosné přenosné wc a sprcha přenosné wc přívěsy funkce: 1. Silná mobility, tak, aby se zabránilo plýtvání zdroji způsobené dům demolice 2.Různé metody léčby mohou být přijata podle omezení prostředí. 3.To se vztahuje na malé ploše.Ve srovnání s tradičními wc, mobilní wc výrazně šetří půdy, která se právě zaměřuje na aktuální pozemků napětí situace. 5. Je to krásné a štědré.Na základě zajištění praktičnost, se věnuje významu krásy a stává malebné linie turistických atrakcí a park okresů.Související Produkty Zde jsou některé další hot prodej nákladních přívěsů,cestování, karavan,maringotka.Pokud máte zájem o naše další produkty,klikněte prosím na následující obrázky přímo pro více informací.Balení & Dodávka Koncese Země, špičková Kvalita, Luxusní Toaleta Trailer Přenosné Wc Trailer Mobilní Přenosná Toaleta Balení a expedice Typ Mobilního přívěsu Materiál Pozinkovaný plech/nerezová ocel Aplikace Mobilní toaleta trailer Přizpůsobené služby v Pneumatikách, Vnitřní vybavení, Samolepky a atd Záruka 12 měsíců Balení Stretch fólie, dřevěné případě Zpětné vazby Zákazníka Mobilní Přenosné Toalety Wc Toalety Přívěsy Přenosné Wc Veřejné Wc Kontejner WC zpětnou Vazbu od Zákazníků Naše Společnost Zhengzhou Známý Imp. & Exp.Co., Ltd

ZHENGZHOU Známý IMP.A EXP.CO., LTD jako dceřiná společnost Státem vlastněné skupiny patří k upevnění vládní organizace, která byla Založena v roce 1986 s ISO9001-2008 mezinárodní certifikace kvality .

Naše továrna se nachází v zhengzhou City, Provincie Henan, Čína, s rychlou dopravní dostupnost.S předními úrovni technologie, všechny naše Koncese Země, špičková Kvalita, Luxusní Toaleta Trailer Přenosné Wc Trailer Mobilní Přenosné Wc pro Prodej v souladu s mezinárodní normou kvality s CE, GMP, HACCP a certifikáty ISO9001 a jsou ceněny po celém světě.

Proč Si Vybrat Známý

Q: Jsou vaše toaleta přívěsy v souladu s naší standardní zemi?

A: Všechny naše výrobky jsou vyrobeny pro zahraniční trhy, a v souladu s Americkými a Evropskými standardy.

Q: Můžeme pracovat na OEM?

A: Jistě, můžeme pracovat na OEM pro vás.Jsme schopni zajistit výrobu dle vašich detailních požadavků, včetně mimo barvy a vzory, stejně jako vnitřní uspořádání.

Q: Jak dlouho je záruka?

jeden rok .Budeme nahradit díly zdarma

Otázka:Jaké Způsoby Platby Jsou Přijatelné?

1.Telegrafický Převod (T/T): přijímáme 30% T/T akontace, než produkce a 70% T/T Zůstatek před odesláním. 100% platby za objednávky vzorek.

  • Recenze