Automatické Párátko Dávkovač Přenosné Plastové Párátko Párátka Kontejner Box Press Úložný Držák Organizátor Kreativní Y2N3
Skladem
10.11 Kč
16.92 Kč

Velikost:
Sku: w3476

Specifikace

Stolní Dekorace A Doplňky Typ: Párátko Držáky
Původ: Pevninské Číně

Popis

Pohodlné a hygienické: push-typ párátko box umožňuje snadné dávkování párátka s pouhým stisknutím tlačítka.Více dojemné, více párátka, nebo se snaží, aby si jeden z tradičních párátko držitel.

Čisté a bezprašné: transparentní kryt párátko box udržuje párátka čisté a bez prachu, což zajišťuje, že každé párátko použít je čerstvé a hygienické.

Bezpečný design: párátko box je vybaven single-hole design, zajistit, že pouze jeden párátko v době,.To zabraňuje náhodnému rozlití a udržuje zbývající párátka v krabičce čisté a organizované.Navíc, všechny ostré hrany jsou zaoblené kvůli bezpečnosti.

Odolné a dlouho-trvající: Vyrobeno z vysoce kvalitního PP materiálu, párátko box je odolný a trvanlivý.Je navržen tak, aby vydržely pravidelné užívání a je odolný vůči opotřebení.

Univerzální a stylový: párátko box je dodáván v různých barvách, což vám umožní vybrat ten, který odpovídá vaší kuchyně nebo jídelny, dekor.Jeho elegantní a kompaktní design je ideální doplněk k jakékoli stolu nebo pultu, přidávat funkčnost a styl.

Název produktu: Push-typ párátko box

Rozměry výrobku: 8.5*6 cm/ 3.35 * 2.36 inch

Produkt materiál: PP

Barva produktu: tmavě zelená, zelená, červená, bílá

Rozsah použití: obývací pokoj, jídelní stůl, kuchyň, atd.

Seznam: 1ks* párátko box

Upozornění:

Pochopte prosím, že barevné odchylky se mohou lišit v důsledku různých nastavení monitoru.

Vzhledem k ruční měření, tam budou nějaké chyby, což je normální.

Pokud narazíte na problémy, prosím, informujte nás co nejdříve, budeme vám ty nejlepší služby a vyřešit problém co nejdříve.Děkuji.

Vážení kupující,Vítejte v našem obchodě.pokud chcete koupit více, než máme uvedeny, prosím, kontaktujte nás.budeme připraveni odpovědět vám co NEJDŘÍVE.

  • Recenze