Domácí Mini Malý Odpadkový Koš Plochu Odpadky Koš Kancelářský Stůl Popelnice Popelnice Drobnosti Barel Pole Stiskněte Horní Víko Prach Box
Skladem
213.12 Kč
387.58 Kč

Velikost:
Sku: w346975

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Použití: Taška

Popis

Popis produktu:

Domácí světlý luxusním odpadky koš je vyroben z vysoce kvalitní ABS materiálu,

Malý Koš Na Stůl je odolný proti bití, opotřebení, a je odolný.

Tlačítko-typ přepnout režim pracovní plochy koše je velmi pohodlné a zlepšuje komfort užívání.

Název Produktu: Domácnosti Světlo Luxusní Odpadkové Koše

Materiál: ABS

Barva: tmavě zelená

Velikost výrobku: 11.5x11.5x21.5cm/4.53x4.53x8.46in

Hmotnost výrobku: 450g

Množství: 1ks

Obsah balení: 1 popelnice

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bezkonkurenční Víčkem Design: Mini Desktop Bin je speciální Stiskněte víko design je nejen snadné použití, ale také účinně snižuje přenos vůní a izoluje octomilky.

2.Pohodlný Pytel na Odpadky: víko koše na stole může skrýt pytle na odpadky, takže je velmi pohodlné pro nás vzít ven odpadky, a zároveň opravit pytle na odpadky tak, že to není snadné spadnout.

3.Snadné Použití: Mini Desktop Bin má čtvercový ráže, takže to je velmi výhodné pro nás snadno házet odpadky.I když je malý ve velikosti, to má velkou kapacitu a lze uložit spoustu drobností, bez častá výměna pytle na odpadky.

4.Zvláštní Řemeslo: Mini Desktop Bin má zaoblené rohy, dokonale leštěný vzhled, žádné otřepy, a je měkké na dotek.Tisk abeceda, anglické dopisy a květiny je více fascinující.

5.Široké využití: mini koši nezabírá příliš mnoho pultu prostor.Vejde na desku, pod dřezem, nebo ve spíži, a funguje dobře pro malé obytné prostory, jako koleji pokoje, apartmány, byty, Karavany, chatky a karavany.

  • Recenze