Halloween Lebka Ovocný Talíř Pryskyřice Řemesla Kreativní Figurka Home Office Desktop Storage Deska Candy Drobnosti Zásobník Ozdoby Dekor
Skladem
280.57 Kč
467.55 Kč

Velikost:
Sku: w194931

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Je Inteligentní Zařízení: no
Styl: evropa
Materiál: pryskyřice

Popis

Halloween Vintage Kostra Sochy Pryskyřice Řemeslo, Kostra Skladovací Kontejnery Kroužek Držák Na Ovoce, Cukroví, Snack Servírovací Talíř

Vlastnosti:

1.Jedinečné Ovoce Zásobník: Přidat dotek osobnosti do vašeho domova s touto lebky ovocný talíř.To je nejen stylový dekorativní doplněk, ale také funkční klávesy skladovací stojan, což je vynikající volbou pro vchody a jídelní stoly.

2.Halloween Party Zásadní: Aby váš stůl postavte se s touto gotické lebky socha.Ideální pro zobrazování bonbóny, sušenky, nebo jiné malé občerstvení, to je velký Halloween party dodávky nebo dekorativní zboží.

3.Multi-účel: Využít tuto lebku úložný koš jako hlavní skladovací stojan pro vaši kancelář, ložnice, nebo chodba, veranda.Jeho dekorativní odvolání je vhodný pro obývací pokoje, kanceláře, pracovny, bary, a další.

4.Halloween Dekorace: vintage kostra socha je vhodná pro Halloweenské večírky nebo domácí dekor, to krásně doplňuje jakékoliv jídelny nebo obývacího pokoje nastavení.Je to vynikající dárek pro přátele, sousedy a blízké, kteří ocení jeho jedinečné kouzlo.

5.Pryskyřice Materiál: je Vyroben z non-toxické a neškodný pryskyřice materiál, lebky skladování zásobník se může pochlubit hladký a jemný povrch, zajišťuje bezpečnost a trvanlivost.Jeho dobře vytvořený design, je ideální dekorace pro vchody, jídelní stoly, nebo obývací prostory.

Specifikace:

Původ: Čína Pevniny

Materiál: pryskyřice

Styl: evropa

Je Inteligentní Zařízení: ne Velikost: 22*21cm/8.58*8.19 v Poznámce:

Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

Prosím, dovolte 1-2cm měření odchylka vzhledem k ruční měření. 1*Lebka Ovocný Talíř

  • Recenze