Lapač snů S LED Světly Makramé Zavěšení na Zeď S Střapce Dekorativní Zvonek Dreamcatcher Pro Dekorace Trvanlivé
Skladem
222.57 Kč
288.92 Kč

Velikost:
Sku: w281194

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Kovové

Popis

Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitní slitiny a bavlněné vlákno, naše dreamcatcher trojúhelník vítr chime je postaven na poslední.Jeho odolné materiály zajistí, že si můžete vychutnat jeho nádherné melodie pro mnoho Vánoce přicházejí.

Vánoční Výzdoba: Zachytit kouzlo Vánoc s naší okouzlující dreamcatcher.Pověsit na Vánoční strom a nechat jeho uklidňující zvonkohry přidat dotek rozmarně do vašeho svátečního interiéru.

Zavěšení na zeď: LED světlo lapač snů je ideální pro zdobení obývacího pokoje, ložnice, apartmán, ložnice, dětský pokoj, dětský pokoj, kavárna nebo studia v noci, vytváří romantickou atmosféru.

Přinést Štěstí: nejen, že náš trojúhelník vítr chime vypadat ohromující, ale také přináší štěstí a pozitivní energii do vašeho domova.Zavěste je v blízkosti okna nebo dveří, aby zachytit a odfiltrovat všechny negativní vibrace.

Vánoční Dárek: Náš trojúhelník zvonkohra je ideální dárek volbou!Překvapte své blízké s touto okouzlující ornament, který ztělesňuje ducha Vánoc.Je to dárek, který přinese úsměv a štěstí na tváři.

Napájení:2 knoflíkové baterie(Není součástí baterie)

Barva:Jak Je Znázorněno

Materiál:Železo obruč + zvonek + barevné korálky

Velikost:Celková délka cca 75cm

Obsah Balení:

1 * Dreamcatcher

1 * LED

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze