Auto Sklo Odstíny Snadnou Přepravu Sklo Kryt Slunečník Skládací Čelní Sklo Sun Odstín Kryt Heavy Duty Ultra Silný
Skladem
499.41 Kč
1 110.00 Kč

Velikost:
Sku: w1500

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Číslo Modelu: auto sklo kryt

Popis

Popis:

Auto Sklo Kryt je vyroben z vybraných polyester taff materiálu a PVC povlakem, s vynikající výhody, pohodlné používání, odolnost proti korozi, odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost.Připravili jsme dva styly auto sněhu ochranné kryty pro ty, sedan a off-road.Můžete si vybrat podle skutečného využití potřeb vašeho vozu.

Specifikace:

Název: Auto Sklo Kryt

Materiál: Polyester Materiál, PVC Povlak, Sprej lepené Bavlna

Styl: Typ Vozu, Off-road Typ

Rozměry Výrobku:

Typ vozu: 230*145*2 cm/90.55*57.09*0.79 v

Off-road Typ: cca 245*145*1 cm/96.46*57.09*0.79 v

Hmotnost produktu: cca 650g/700g

Balení Seznam:

1* Car Sklo Kryt

Poznámka:

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Vzhledem k světelné efekty a úhly Kamery, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Více viz podrobnosti o produktu

1.[ Hospodářské Sklo Kryt ] stačí, aby se z čelního krytu vašeho vozu, setřást sníh a led, a okamžitě odjet, Auto Sklo Kryt je pomoci vám ušetřit váš drahocenný čas a energii na chladné ráno, brání sníh, led a námraza na čelním skle.

2.[ Bohaté Funkce ] Snadné použití, žádné nástroje potřebné pro instalaci, jednoduché a praktické, Sklo, Sníh Kryty jsou navrženy s unikátní boční křídla a háčky pro fixaci, účinně snižuje vliv větru a sněhu, stabilizace a prevence pádů.

3.[ Vztahovat na Všechna roční Období ] sluneční Clony pro čelní Sklo Auta, může být použit na jaře, aby se zabránilo pyl od vstupu, a na podzim, aby se zabránilo padající listy, který se používá celoročně, nemusíte používat pouze mrazuvzdorné sklo pokrývá v zimě, může být použit jako skutečně efektivní čelního krytu k bloku slunečního záření v létě.

4.[ Snadná Organizace ] Auto Sklo Odstíny jsou vybaveny profesionální non-tkané úložný vak, který lze složit do malé části jeho velikost, může být snadno uložen v nebo v přihrádce na rukavice, snadné ukládání, nemusíte se starat o sklo ochranný film zabírají cenné místo ve vašem autě.

5.[ Široce používány ] čelní Sklo Sun Shade je multifunkční a pravděpodobné, že rozhodně splnit vaše různé požadavky, vhodný na léto, jaro, podzim, a zimní použití, ideální a praktické auto, kamion, nebo SUV a truck čelního krytu.

  • Recenze