Auto Práh Nálepka Anti-scratch Ochranný Kryt Dveří z Uhlíkových Vláken Práh Dveří Stráže, Automatické Dveře, Parapet Protector Dveře Auta Edge
Skladem
61.96 Kč
123.92 Kč

Velikost:
Sku: w4584

Specifikace

Typ Položky: Samolepky
Typ Štítku: Další
Typ: Lepidlo Štítku
Položka Průměr: 4cm
Původ: Pevninské Číně
Kategorie: PVC
Nálepka Umístění: Střecha
Typ Materiálu: PVC
Název Modelu: Auto Práh Nálepka
Položka Výška: 4cm
Šířka Položky: 3cm
Položka Délka: 13cm

Popis

Body:

1.Vybraný Materiál: Naše auto práh samolepky jsou vyrobeny z flexibilní a ohebný uhlíkových vláken materiálu, který je odolný proti opotřebení, vodotěsný a odolný.Chrání vaše auto před poškrábáním a nečistotami, a zlepšit jeho vzhled.

2.Snadná Instalace a Odstranění: můžete snadno nainstalovat auto práh nálepka čištění spodní povrch, trhání lepicí ochranné fólie, a držet je na cílovém část

3.Ohromující Verze: Vynikající Zpracování.Tohle auto práh nálepka je ohromující verze, která nabízí jemné řemeslné a žádné praskání.Má krásný design, který vylepšuje vzhled vašeho vozu.

4.Snadná Instalace: auto práh nálepka přichází s malou škrabkou a instalace nástroj, takže je snadné aplikovat na přední a zadní dveře, zárubně.

5.Proti poškrábání ochrana: Udržet vozidlo povrch malovat perfektní s těmito práh vozu samolepky.Chrání dveře podlaha z vážné škrábance a opotřebení, a poskytují extra ochranu při nastupování a vystupování z auta.

Chránit vaše auto dveře parapety s našimi odolné dveře, parapet chrániče.S vynikající zpracování, jednoduše držet ho na cílové části pomocí přiloženého instalačního nástroje.Se zabránilo vážné škrábance a opotřebení, zatímco přidání extra dotek elegance do vašeho auta.

Vlastnosti:

Název produktu: auto práh dveří nálepka

Materiál: PVC

Barva: Černá, Stříbrná, Červená, Modrá

Velikost: viz stránku s podrobnostmi

Způsob instalace: Vložit typ

Použitelné modely: univerzální

Seznam Produktů

Auto Práh Nálepka*1

Malá škrabka*1

  • Recenze