Čelní Sklo auta sluneční clona Slunečnice Květiny Abstraktní Skládací Auto, Slunce, Stín Protector pro Truck SUV Udržujte Své Vozidlo v Pohodě
Skladem
135.12 Kč
245.86 Kč

Velikost:
Sku: w1478

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Polyester

Popis

【 Materiál 】 Oxford tkanina

【Design Popis】 Full-šířka jednostranný tisk

[Materiál popis] Oxford tkanina + pearl hliníkové fólie

[Výkon produktu] použití Oxford tkanina + vysoce kvalitní hliníkové fólie materiál může účinně blokovat slunce pro vaše auto, účinně chrání interiér vašeho vozu před stárnutím, tepelnou odolnost, a vytvořit nejvíce pohodlné a cool prostředí interiéru.Přenosný Přiměřené velikosti pro snadné skladování a přenášení, aniž by se příliš mnoho místa.

[Použitelné scény] velikost 130*70cm je vhodný pro sklo většiny modelů

[Příslušenství konstrukce] je elastický pás pro skladování, na jedné straně výrobku, a tam jsou dvě kuří oka na horní a dolní konce, který může být upevněn na přední sklo s přísavkami.Dodává se se 4 přísavek.

[Jak používat] Dát přísavkou do očka tlačítko (sací strana je čelem dopředu), rozložit slunečník, položte ji na sklo a sát přísavkou na sklo (poznámka: při sání, dát přísavky na Veškerý vzduch je vytlačen.Pokud je prach nebo nečistoty na skle, to by měl být vymazán čisté a sací pohár bude mít lepší účinek).

【Mytí Instrukce】 Ruční praní nebo praní v pračce mírné, nebělit

[Návod k použití] S konkávní konec směrem nahoru, pomocí dvou přísavek sát na sklo přes kuří oka.Prosím zkontrolujte, zda vaše čelní sklo velikost, aby se ujistěte se, že sedí

[Speciální Instrukce] Vzhledem k různé metody měření, chyby této velikosti dat je do 1-3 cm, což je normální jev.

  • Recenze