Auto Závěs, Čelní Sklo Sun Odstín Roztomilý Přední Okno Tónované Čelní Sklo Tónované Zadní Auto Okna Slunečník Kryt Pro Děti
Skladem
275.96 Kč
551.92 Kč

Velikost:
Sku: w8182

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Vinyl + Kov

Popis

Body:

1.【Stínování Ochranu】Vybaven spolehlivou ochranu proti slunci, Sklo Stínítko zabraňuje blednutí a praskání v přístrojové desce a obložení interiéru a účinně prodlužuje životnost vozu.

2.【Kompozitní Peptid Materiál】Vyrobeny z přísného výběru kompozitní peptid materiálů, Sluneční Odstín čelní Sklo Auta je silný a odolný a má dobrou odolnost proti počasí se sněhem/mlha/UV/tepelná ochrana.

3.【Tepelně Izolační Funkce】Blokují 99% UV záření ve skutečnosti, Auto Sluneční Odstín čelní Sklo snižuje teplotu pro prevenci auta z produkovat škodlivé materiálu po vystavení slunečnímu záření.

4.【Snadné Ukládání】Být snadno ukládat pro úsporu prostoru, sluneční Clony Pro čelní Sklo Auta velmi snadno otevřít a složit během několika sekund a poskytuje prostor soukromí pro cestující.

5.【Rozšířené Používání】Použit pro celou řadu aplikací, Auta, Slunce, Stín je ideální pro auto, užitková vozidla, SUV, minivan, nebo van a poskytuje maximální pokrytí pro vaše vozidlo.

Popis:

1. 【High-kvalitní materiál】Vyrobeny ze směsi peptidů materiál, není snadné být poškozen při vysokých teplotách po dlouhou dobu a udržuje vzduch v autě čerstvé.Je také přichází s 8 deštník stojany, které jsou dostatečně odolné, aby být použity na obou slunečné a deštivé dny.velmi pohodlné.

2. 【Slunečník Ochrana】Naše kreslený mimozemšťan slunečník může nejen poskytovat spolehlivou sluneční ochranu pro vaše auto.A to také zabraňuje blednutí a praskání palubní desky a čalounění.Účinně prodloužit životnost vozu.

3. 【Snadno Složit a Uložit】deštník-styl čelní sklo auta sluneční clona funguje stejně jako normální deštník, velmi snadno otevřít a složit během několika sekund.Auto sluneční clony je velmi pohodlné pro každodenní použití.Skládací design je vhodný pro skladování a nezabírá místo v autě.

4. 【Vhodné pro Většinu Vozidel】velikost přední okna slunečník je 31*55 palců.To může vhodné pro většinu typů automobilů windows.Ať už vlastníte sedan, van, SUV, minivan, nebo van, náš automobilový slunečníky můžete zabalit kolem čelního skla a poskytuje maximální pokrytí pro vaše vozidlo.

5. 【Vhodné pro Všechna roční Období】Ať už je to jarní déšť, léto, sun, listí na podzim, nebo v zimě sníh, na čelní sklo auta sluneční clona může být použit v každém ročním období, s dobrou odolnost proti povětrnostním vlivům, jako je sníh/mlha/UV/tepelná ochrana.

Specifikace:

Název: Auto Sklo Slunečník Deštník

Materiál: vinyl + kov

Velikost: 31*55 cm

Seznam Produktů:

1 x čelní Sklo Auta sluneční clona Deštník

Poznámky:

1. Barva produktu se může mírně lišit od obrázku v důsledku různých osvětlení a displej Nastavení.

2. Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

  • Recenze