Pro Mercedes CLS Třída W257 CLS300 260 350 Modifikovaných Uhlíkových Vláken Zadní Nárazník Vítr Čepel Blade Air Vent Dekorativní Proužek, Mlhovky
Skladem
2 553.08 Kč

Velikost:
Sku: w1404

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Typ Položky: Samolepky
Nálepka Umístění: Nárazník

Popis

Pro Mercedes CLS Třída W257 CLS300 260 350 Modifikovaných Uhlíkových Vláken Zadní Nárazník Vítr Čepel Blade Air Vent Dekorativní Proužek, Mlhovky

Popsat

Je vhodný pro moje auto?

Pokud si nejste jisti, zda tento produkt je vhodný pro vaše auto, můžete nám poslat fotky vašeho auta zkontrolujte příslušenství.

2. Materiál: Uhlíkové vlákno/laminát.

3. Zpracování: 3D design, CNC lisování.

4. Zlepšit celkový vzhled vozidla.Zdobit vašeho vozu přidáním tohoto produktu.Tyto produkty zvyšují celkový vzhled vozidla, a zanechat dojem.To není jen o vzhled, funguje to i tím, že chrání vaše auto.Pokud máte rádi své auto a chcete, aby se zabránilo kolizím na parkovišti, to jsou skvělé řešení.

5. Produkty z uhlíkových vláken jsou vyrobeny ručně, kterým se uhlíková vlákna materiály na vysoké teploty, které mohou učinit je odolné, aby auta více esteticky, a přilákat větší pozornost.Uhlíkových vláken: lesklý povrch; Sklolaminátu vyztuženého plastu: primer.

6. Balení: vícevrstvý ochranný export karton box, nárazuvzdorný a kolize důkaz.

7. Instalace: Použití oboustranná páska/šrouby pro instalaci.

8. Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte kon O Daní

Q: Je daň zahrnuta v pořadí poplatku?

A: Aby částka nezahrnuje cla.Pokud celní vyžaduje, abyste zaplatit daň, místní zvyklosti mají přednost.Pro více informací o těchto poplatků, obraťte se na daňové a celní orgány ve vaší zemi.

O produktu

1. Otázka: Jak mohu potvrdit, zda tento produkt je vhodný pro mé auto?

A: Pokud si nejste jisti, zda tento produkt je vhodný pro vaše auto, prosím, neváhejte nás kontaktovat a pošlete nám fotografie vašeho vozu (přední, zadní, a celé vozidlo).Máme odborné technické inženýry, aby zkontrolujte, zda díly pro vás.

2. Otázka: Je to opravdu 100% carbon fiber materiál a suché uhličité?

A: Naše výrobky jsou vyrobeny z mokré uhlíku, který se skládá ze dvou vrstev skleněných vláken a jedna vrstva skutečné uhlíku, s povrchem z uhlíkových vláken.Můžeme také poskytnout 100% dry carbon pro speciální položky!

3. Otázka: Znamená to patří malování?Myslíte si, poskytnout malovat?Nevztahuje se na uhlíková vlákna)

A: Jsme výrobce, takže naše produkty se dodávají s šedé nebo černé primer, a my neposkytují barvy.Důrazně doporučujeme, že jdete do vaší místní úprava vozu obchod potom na malování

O Lodní Dopravy

Q: Kdy mohu obdržet balíček po zaplacení?

A: To trvá 5 až 10 pracovních dnů pro kontrolu, balení a zajistíme dodání.

China Post dodací lhůta 20~30 pracovních dnů.

EMS/DPD doba dodání je 15~20 pracovních dnů.

DHL/Fedex/TNT/UPS dodací doba 5~7 pracovních dnů.

Budeme dodávat zboží k vám co nejdříve

Instalace

Otázka: balení obsahuje montážní příslušenství?Jak nainstalovat?

A: Ano, 3M páska a šrouby jsou baleny v obalu, podle potřeby, některé díly potřebují jen 3M, některé části je třeba šrouby, dáme je do balíčku.Máme pokyny k instalaci založené na různých oddílech, prosím, postupujte podle pokynů.Pokud nevíte, jak ji nainstalovat, můžete ji nainstalovat na vaše místní profesionální úprava vozu obchod.

Naše Služby

Q: Co když nejsem spokojen se zbožím?

A: 1) Po obdržení zboží, pokud nejste spokojeni, můžete se obrátit na náš personál na vrácení zboží, pokud to je náš problém, budeme platit návrat nákladní.

2) Pokud tam je poškrábání během přepravy, budeme poskytnout vám návod na opravy, nebo se vrátit.

3) v Případě poškození během přepravy, budeme poskytovat plnou náhradu nebo nahradit ji novou.Prosím, pečlivě zkontrolujte, zda balíček před podpisem za to.Pokud je poškozen, prosím, odmítnout, nebo nás kontaktujte jako první.

4) Pokud zadáte špatné auto, model, budete muset nést nákladní, vrátit zboží k nám, my vám vrátíme plnou částku nebo ji nahradit novou.

Pokud jde o balíček:

Prosím, pečlivě zkontrolujte, zda balíček před podpisem za to.Pokud je poškozen, prosím, odmítnout, nebo nás kontaktujte jako první.

Pokud kupující souhlasí s tím, přijmout poškozený balík, prosím, požádat o oficiální důkaz o poškození z místní logistiky.Pokud kupující obdrží poškozený balíček, aniž oficiální poškození dokumentů, kupující musí zaplatit zpáteční lodní poplatek a pak poslat novou.

Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat a my vám vyřešit problém, během jednoho pracovního dne.

  • Recenze