Parkování spz Univerzální Otočit Telefonní Číslo Desky Hliníkové Samolepky Временный номер телефона для приборной панели автомоб
Skladem
57.13 Kč
114.47 Kč

Velikost:
Sku: w12885

Specifikace

Typ Položky: Samolepky
Typ Štítku: Další
Typ: Ostatní 3D Nálepky
Položka Výška: 2.5cm
Původ: Pevninské Číně
Kategorie: Samolepky
Nálepka Umístění: Střecha
Typ Materiálu: ABS
Design: Slova
Šířka Položky: 3.5cm
Položka Délka: 13cm
Název Modelu: Parkování Spz

Popis

Body:

1. Ochrana soukromí: Tato dočasná parkovací spz umožňuje skrýt vaše číslo mobilního telefonu otáčením desky, když se zaparkovat své auto.Je určen pro dočasné parkování situacích, kde chcete, aby se zabránilo zbytečnému obtěžování a vyrušování od cizích lidí.

2. Zářící Design: Toto dočasné parkoviště spz má chladné noci lehký design, který dělá vaše čísla viditelné ve tmě.To je výhodné pro další majitele automobilů, aby vás kontaktovat, kdy jste zaparkovat své auto dočasně.

3. Robustní a Odolné: Vyrobeno z vysoce kvalitní ABS materiálu, tento dočasné parkoviště spz může vydržet drsné počasí a trvat dlouhou dobu.Je snadné nainstalovat a odstranit, a ne poškodit vaše auto.

4. Snadné Použití: Tato dočasné parkoviště číslo deska má jednoduché ovládání a snadná instalace.Můžete zobrazit nebo skrýt čísla s pouhým dotykem, což je výhodné pro vás sdílet své kontaktní informace s ostatními řidiči.

5. Volné Kombinaci: Toto dočasné parkoviště spz vám umožňuje libovolně sestavit čísla podle potřeby, takže je snadné nahradit a upravit podle různých situací.

Vlastnosti:

Tato Parkovací spz je určena pro dočasné parkování.Jeho zářící design zajišťuje jasnou viditelnost, dokonce i v low-světelných podmínkách.Robustní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost.Je to jednoduché a pohodlné použití a umožňuje zdarma kombinace, aby splňovaly různé potřeby parkování.

Specifikace:

1. Název: Dočasné Parkoviště Spz

2. Typ: Svítící ve tmě

3. Materiál: ABS

4. Použitelné dar-dávat příležitosti: narozeniny, kolaudační párty, obchodní dárky, ocenění památku

5. Barva: Černá

Seznam Produktů:

1* Dočasné Parkoviště Spz

Poznámky:

1. V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy mohou být mírně odlišné od obrázku.

2. Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-3cm rozdíl ve velikosti.

  • Recenze