Digitální Časovač, Časovač, Stopky, Vhodný Pro Práci, Sportovní Časovač, Hry, Vaření Časovač, Děti, Časovač, 2 Pack
Skladem
126.34 Kč
221.69 Kč

Velikost:
Sku: w1222

Specifikace

Funkce: Nastavte Čas Připomenutí
Vzhled: SPOLEČNÉ
Fixní Čas: 6-24 hodin
Materiál: Plastové
Typ: Časovače
Časovače Typ: Digitální Časovače
Původ: Pevninské Číně

Popis

Digitální Časovač, Časovač, stopky, Vhodný Pro Práci, Sportovní Časovač, Hry, Vaření Časovač, Děti, Časovač, 2 ks Velké a jasné čísla-široký zorný úhel, jasné z místnosti, můžete snadno číst velké a silné digitální displej časovač.ideální pro lidi se zhoršeným zrakem,digitální kuchyňský časovač,stopky

Přesné odpočítávání nebo odpočítávání stopky, to může být také použit jako stopky, která se počítá od nuly.Vhodné pro domácí, sport, cvičení v tělocvičně, vaření (časovač vejce), sport, hry a pravidelné aktivity ve třídě.Maximální čas je 99 minut, 59 sekund.kuchyňský časovač digitální

učebna časovač,Hlasitý alarm clock - můžete snadno slyšet budík.Přineste si vlastní alarm.Je to hlasitý a osvěžující.Zvuk bude kdykoli vypnout.Mírné budík není žádný problém.

Magnetické zpět, můžete si vybrat místo, kuchyňský časovač, fitness časovač, krása, LÁZNĚ, časovač, atd. Ultra-tenký, snadno se přenáší a cestování.

Není potřeba žádné složité nastavení nebo programování.Velké, jasně označené minut, sekund a start/stop tlačítka jsou snadno ovladatelná, stejně jako pohodlné pauza počítání funkce, nízká spotřeba energie, velké a snadno čitelné číslice, snadné nastavení a snadné jasné.

Barva:Žlutá+bílá

Materiál: ABS

Velikost:7 x 5cm

Obsah Balení:

2 x Kuchyňský Časovač

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze