1 Sada Podzemní Detektor Kovů, Zlata Detektor, hledač Pokladů, Odhalování služby pinpointer S Vodotěsné Vyhledávání Cívky MD1008A
Skladem
634.31 Kč
823.71 Kč

Velikost:
Sku: w92912

Specifikace

Značka: FGHGF
Původ: Pevninské Číně
DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Popis

Funkce: nízká hmotnost, snadná obsluha, pohodlná manipulace, ergonomický design, vysoká citlivost, přichází s nastavitelný lehký držák.

Detekce indikace: Zvukové upozornění a LCD displeji ukazují detekci kovu(6 cm/2.36 v detektoru o průměru 10cm/3.94 in hloubka detekce), jednou kovu je detekován tam je zvuk pípnutí a LCD displej světlo, aby vám připomněl.

Nastavitelná citlivost & hlasitost: Snadné ovládání detektoru je úroveň citlivosti s citlivou kontrolou; upravte hlasitost reproduktoru při hledání najít chybějící nebo ztracené mince, šperky a jiné kovové předměty.

Vodotěsná vyhledávací cívka: můžete použít detektor kovů v mělké vodě s vodotěsné vyhledávání cívky, to je ideální pro děti, venkovní použití, aby se začít na cestě pokladů.

Aplikace: ideální dárek pro děti, to je šitý na míru pro nezkušené kovů finder pro pěstování vzrušující zájem a koníček, může být použit v přírodovědném vzdělávání, rodiče-děti, aktivity a jednoduchá detekce kovů.

Specifikace:

Napájení: 9V (6F22) (není součástí balení 1 x 9V Baterie)

Frekvence: 5.0 KHz

Proud: v Pohotovostním režimu: 10mA / Maximální: 70mA

Napětí: 7,2 V-9,6 V

Citlivost: mince: 13mm/0.51 v

Indikace režimu: režim Zvuku / LCD režim

Materiál: plast+kov

barva: Černá oranžová

Obsah Balení:

1 x Detektor Kovu KIT

1 x anglický Návod

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze