Cvičení Kola Pro Abs Žádný Hluk Břišní Cvičení Zařízení S Knee Pad Cvičení Kola Pro Svaly Trénink Válec S Abs
Skladem
90.96 Kč
129.85 Kč

Velikost:
Sku: w7875

Specifikace

Typ sportovní: Silový Trénink
Původ: Pevninské Číně

Popis

Hledáte způsob, jak posílit vaše svaly a zlepšit svou kondici?Pokud ano, možná budete chtít vyzkoušet Ab Wheel Roller pro Základní Cvičení.Je to univerzální a efektivní cvičební nástroj, které vám pomohou pracovat na své abs, hýždě, bicepsy a další.Ab Wheel Roller pro Cvičení Základních funkcí tichého abs válec, který může otáčet a pohybovat v různých směrech, což vám umožní zaměřit na různé části vašeho těla.Ergonomické zakřivené drážky madla jsou snadné na uchopení a proti skluzu, zajistit vaši bezpečnost a pohodlí.Ab Wheel Roller pro Core Trénink také přichází s kolenní podložka, která chrání vaše kolena před zraněním a nepohodlí.Můžete použít Ab Wheel Roller pro Základní Cvičení doma nebo v tělocvičnách, jako je kompaktní a přenosný.Ať už jste začátečník nebo expert, můžete použít Ab Wheel Roller pro Základní Cvičení s důvěrou a dosáhnout vašich cílů, fitness.

Specifikace:

Jméno: Abs Válec

Materiál: ABS

Barva: Růžová/zelená/černá

Průměr: cca 28.5 cm/11.2 v

Hmotnost: cca 620g

Balení Seznam: 1*Kolo na Cvičení pro Abs

Poznámka:

Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Nehlučný Design: abs válec má nehlučný design, který vám umožní vychutnat si vaše fitness noc v klidu.Můžete se soustředit na vaše jádro cvičení bez jakéhokoliv hluku.Vaše cvičení kola nebude obtěžovat nikoho.

2.Nosnost: ab wheel roller pro core trénink má vliv zatížení 150kg, což zajišťuje jeho pevnost a bezpečnost.Můžete ji použít v různých pozicích, jako je sezení nebo ohýbání.

3.Variabilní Aplikace: ab wheel roller pro core trénink se může pohybovat 180 stupňů a otáčet v různých směrech, což umožňuje cvičení vaše břišní svaly, hýždě, bicepsy a další.

4.Jednoduché Rukojeť: ergonomické zakřivené drážky rukojeti ab wheel roller jsou pohodlné a anti-skluzu.Tyto cvičení kola poskytují bezpečné konstrukce.

5.Knee Pad jsou k Dispozici: břišní kolo má kolenní podložka, která chrání vaše kolena před zraněním a nepohodlí.Můžete použít koleno podložka na tenké koberce, umělé trávníky, linoleum, atd.

  • Recenze