Francouzský Pletený Nástroj, 2 ks, Dřevěné Pletací Dolly Set pro Zařazování Pletení Panenka Pletení Hračka Tkalcovský stav pro Výrobu Náramků, Atd.
Skladem
159.07 Kč
248.72 Kč

Velikost:
Sku: w6499

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Typ: Olepování hran

Popis

[Roztomilé Dřevěné Vlákno Cívky Loom] Tato cívka loom kit je vyroben z vysoce kvalitního dřeva a kovových materiálů, po dlouhé době ruční řezbou a opakované leštění, povrch je hladký a bez otřepů.Budete milovat roztomilý vzhled a světlé barvy panenka pletení tkalcovský stav, nebojte se o blednutí.

[Easy-to-použití Pletení Kit Pro Začátečníky] snadný-k-použití pletení tkalcovský stav kit je ideální pro začátečníky začíná učit plést, a roztomilé vypadající loom pletení je skvělý výchozí bod pro děti učit plést.Pokud se chcete dozvědět, jak používat to a udělat nějaké opravdu zábavné věci, podívat se na některé videa a postupujte podle pokynů.

[Pohodlné držení] ve Srovnání s běžné plastové cívky tkalcovský stav, dřevo pletací špulku tkalcovský stav je silnější a odolnější vůči pádu.dřevěný závit cívky s 4 dokončovací zlatý kov nehty, nebojte se o kovové nehty pádu nebo byl rozbitý.Ergonomický tvar křivky je velmi vhodná pro rukojeť, pohodlné a non-skluzu.

[Dokončit Pletení Tkalcovský stav Kit] dobře provedené cívky loom kit obsahoval více užitečných věcí a správnou velikost pro dětské ručičky. 2 pletací stůl(3.54 cm x 1.34 palce), 2 tkalcovský stav, háčky, 4 plastové jehly.Super praktické a užitečné pletení tkalcovský stav nabízejí širokou škálu projektu možnosti, jako jsou náramky, dlouhé copy, náhrdelníky, ozdoby a mnoho dalšího.

[Vynikající Pletení & Háčkování Potřeby] Tento malý pletení tkalcovský stav sada je velmi vhodná pro pletení nadšenců všech věkových kategorií.Skvělé pro výuku své vnučky, jak plést, nebo si užít zábavné pletení s rodinou.pletení tkalcovský stav kit může být ideální dárek pro Vánoce a Nový Rok má Den, pro dvojitá vnoučata, dceru a manželku.

Barva: jak je znázorněno

Materiál: Dřevo

Obsah Balení:

2 x Dřevěné Cívky na Pletení Tkalcovský stav

2 x Tkalcovský stav Pletací Háček

2 x Plastové Šicí Jehly

2 x Plastové Jehly

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze