Zápěstí Čelenky Elastický pás Pro Ochranu Zápěstí Pot savé Elastické Manžety na Zápěstí Čelenky Pro Fitness, Basketbal
Skladem
8.79 Kč
12.52 Kč

Velikost:
Sku: w5924

Specifikace

Použitelné Lidí: Děti
Původ: Pevninské Číně
Věk: Nad 13

Popis

Sportovní náramky jsou vybaveny 360° těsné fit a měkký materiál pro pohodlí.Navrženo s přechodem barevné schéma, ale také účinně ochrání vaše zápěstí před zraněním během jakékoli sportovní aktivity.Navíc, oni mohou být použity, aby utírat pot z čela a krku.

Specifikace:

Materiál: polyesterové vlákno

Rozměry výrobku: asi 9*7,5 cm/3.54*2.76 v

Balení seznam:

1* Zápěstí Potní Páskou

Více viz podrobnosti o produktu

1.Výjimečné Řemeslné zpracování: vyčnívat z davu s naší elegantní náramkové čelenky s elegantní barva přechodu design.Vyrobeno s maximální přesností, tyto čelenky jsou ideální pro všechny sportovní příležitosti a přidat dotek sofistikovanosti cvičení zařízení.

2.Snadné pro Uživatele: Tyto zápěstí čelenky jsou snadné pro uživatele k opotřebení a účinně chrání zápěstí před zraněním.Podporují zápěstí pevněji a posílení kloubů a vazů odolávat vlivu vnějších sil.

3.Dlouho Sloužící Života: Tím, že poskytuje ideální podporu zápěstí, tyto zápěstí čelenky vyrobené z vysoce pružnost a pevnost materiálu pomoci zlepšit svůj výkon v průběhu fyzické aktivity.

4.Měkký Materiál: Vyrobeno z lehké a měkké froté, tyto zápěstí čelenky výtok velké množství horkého vzduchu včas, aby vaše zápěstí chladné a pohodlné.Žádná zátěž pro cvičení, odmítají být dusno.

5.Pot-absorbující: Tyto zápěstí čelenky mají dobré pot-absorbující a stírací funkcí, které mohou účinně absorbovat pot z rukou a paží.Mohou být také použity, aby utírat pot z čela a krku, udržet si pohodlí a suché během tréninku.

  • Recenze