Digitální Prst Pulsní Oxymetr Skladování Pytel Box Travel Sport Krve, Kyslíku Oxymetr Ochranné Pouzdro Na Zip Skladovací Vak Organizátor
Skladem
5.93 Kč
10.99 Kč

Velikost:
Sku: w54770

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Značka: OUTAD

Popis

Pulsní Oxymetr Případě Prstu Pulsní Oxymetr Pulsní Oxymetr Nosit Sáčky Tvrdé Ochranné Cestovní Pouzdro Vhodné Pro Innovo Deluxe

Vlastnosti:

1.Pulzní oxymetr případě je Vhodné pro Zacurate Pro Series 500DL/BL/Innovo Deluxe/iProven/CMS 50-DL/Facelake/Deluxe SM-110/Lovia konečky Prstů Pulsní Oxymetr Saturace Krve Kyslíkem Externí monitory.

2.Pulzní oxymetr nosit sáčky jsou odolné proti nárazu, odolné proti nárazu a vodotěsné materiály,které mohou poskytnout náležitou ochranu proti nárazům, poškrábání a polití.

3.Pulzní oxymetr případě nezvýší zátěž na všechny, takže můžete vědět, vaše fyzická kondice kdykoliv a kdekoliv.

4.Pulzní oxymetr případě je, aby se vysoce kvalitní materiál, materiál, s dobrou odolnost vůči kapalině a nárazuvzdorný.

Popis:

Pulzní oxymetr případě je, aby se vysoce kvalitní materiál, materiál, s dobrou odolnost vůči kapalině a nárazuvzdorný,a to může poskytnout náležitou ochranu proti nárazům, poškrábání a polití.

Specifikace:

Materiál: materiál

Obsah Balení:

1* Pulzní Oxymetr Případě

Poznámky:

1. Vzhledem todifference mezi různými monitory,obraz nemusí reflectactual barva ofitem.Jsme guaranteestyle issame, jak je znázorněno inpictures.

2. Vzhledem k osobní technika měření je jiný, tam může být 1-3 cm chyba ofphysical.Děkuji!!!

  • Recenze