48V 96v 110v 3KW 5KW 10kw 20kw 30kw Svislé osy magnetu AC Větrné Turbíny Generátoru obnovitelné energetické produkty
Skladem
47 095.48 Kč
52 328.18 Kč

Velikost:
Sku: w46209

Specifikace

Čepel Výška: 4.8 m
Značka: FLYT
Původ: Pevninské Číně
Pre-sales projekt, design: Ano
Jmenovité Napětí: 96v-380v
Jmenovitá Rychlost Větru: 10m/s
DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
Materiál Čepele: Hliníkové slitiny
Ostří Číslo: 3ks s vnitřní blade
Aplikace: Domů
Typ Baterie: NIC
Výstupní Napětí (V): 220V
Přežití Rychlosti Větru: 45.0 m/s
Výstupní Frekvence: 50Hz
Číslo Modelu: FH5KW
Průměr Kola: 4,5 M
Místo Původu: Jiangsu, ČÍNA
Generátor Typ: 3Phase papírenské Generátor
Start-up rychlost větru: 3 m/s
Moc: 5kW

Popis

1.Bezpečnost.Pomocí vertikální nože a trojúhelníkové double-fulcrum,problémy čepel ztratit/rozbité nebo list létání-out byly dobře vyřešeny.

2.Hluk.Horizontální rotace a letadla wing design snížit hluk na neslyšitelnou úroveň v přírodním prostředí.

3.Odolnost proti větru.Horizontální rotace a trojúhelníkový dvojitý fulcrum design se nese pouze malý tlak větru i v silném větru.

4.Rotace poloměr.menší poloměr otáčení než jiné typy větrných turbín, prostor je uložen a zároveň zlepšení účinnosti.

5.Energie křivky.Výroba elektrické energie se zvyšuje opatrně , mohl by vyrobit 10% až 30% více energie, než ostatní typy větrných turbín.

6.Efektivní rychlost větru rozsah.speciální princip ovládání vynaložené rychlost větru 2,5 ~ 25m/s, využívá větrné zdroje efektivně a získá vyšší energie.

7.Brzdové zařízení.Sama čepel má rychlost ochrany, a můžete konfigurovat ruční mechanické a elektronické brzdy doby.

8.Provoz a údržbu.Bez převodovky a řízení mechanismu, větrná turbína potřebuje pouze regula kontrolovat každých 6 měsíců.

VÝHODY GRID-VÁZANÉ SYSTÉMY

1. UŠETŘIT VÍCE PENĚZ NET METERING grid-připojení vám umožní ušetřit více peněz, s větrem generátor díky lepší účinnosti sazby, net metering, plus nižší náklady na zařízení a instalaci: ).Baterie, a další stand-alone zařízení, které jsou potřebné pro plně funkční off-grid větrné systém a přidat na náklady i údržbu.Grid-tied větrné systémy jsou proto obvykle levnější a jednodušší na instalaci. ).Vaše větrné turbíny generátoru se často generují více elektřiny, než co jste schopni náročné.S net metering, majitelé domů mohou dát této přebytečné elektřiny do veřejné rozvodné sítě, namísto jejich ukládání se s baterií. ).Net metering (nebo režimy výkupních cen v některých zemích) hrají důležitou roli v tom, jak větrné elektrárny je motivován.Bez toho,rezidenční větrné systémy by bylo mnohem méně proveditelné z finančního hlediska.

).Mnoho utility společností se zavázali k nákupu elektřiny od majitelů domů ve stejné výši, jako se prodávají sami.

2. VEŘEJNÉ ROZVODNÉ SÍTĚ JE VIRTUÁLNÍ BATERIE

).Elektřina musí být vynaloženy v reálném čase.Nicméně, to může být dočasně uloženy jako jiné formy energie (např. g.chemickou energii v bateriích).Skladování energie je obvykle dodáván s značné ztráty.

).Elektrické rozvodné sítě je v mnoha ohledech také baterie, bez potřeby údržby nebo výměny, a s mnohem lepší účinností sazby.Jinými slovy, více energie (a víc peněz) jde do odpadu s konvenční bateriové systémy.

).Podle dat EIA[1], národní, roční přenosu a distribuce elektřiny ztráty v průměru o 7% elektrické energie, která je přenášena ve Spojených Státech.Olovo-kyselinových baterií, které se běžně používají solární panely, jsou pouze 80-90% efektivní při skladování energie, a jejich výkon se zhoršuje s časem.

).Další výhody grid-tied patří přístup na záložní napájení z veřejné rozvodné sítě (v případě, že váš solární systém zastaví generování elektřiny pro toho či onoho důvodu).Zároveň pomáhají zmírnit utility společnosti peak load.Jako výsledek, efektivitu naší elektrické soustavy jako celku jde nahoru.

VÝHODY OFF-GRID SOLÁRNÍ SYSTÉMY

1. BEZ PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ ROZVODNÉ SÍTI

Off-grid solární systémy mohou být levnější než prodloužení elektrického vedení v některých odlehlých oblastech.

Zvážit off-gird, pokud jste více než 100 metrů od sítě.Náklady režijní přenosové linky se pohybují od $174,000 za kilometr (pro venkovské stavby) na $11,000,000 za kilometr (pro městské výstavby).

2. STÁT ENERGETICKY SOBĚSTAČNÝ

Žít mimo mřížku a být soběstačný, cítí se dobře.Pro některé lidi, tento pocit je cennější než ukládání peněz.

Energetická soběstačnost je také forma zabezpečení.Výpadky proudu na veřejné rozvodné sítě nemají vliv off-grid větrné systémy.

Na druhou stranu, baterie může uložit pouze určité množství energie, a při zatažené obloze krát, připojení k síti je ve skutečnosti, kde je bezpečnost.Měli byste nainstalovat záložní generátor, musí být připraveni na tyto druhy situací.Položka FH-2KW FH-3KW RK-5 RK-6 KW Jmenovitý Výkon 2000W 3000W 5000W 6000W Max. Výkon 2100W 3200W 5300W 6400W Jmenovité Napětí(AC) 48V-96V 48V-220V 96V-380V 96V-380V Začal Rychlosti Větru 3m/s 3 m/s 3 m/s 3 m/s Cut-Rychlost Větru 4m/s, 4m/s, 4m/s, 4m/s Jmenovitá Rychlost Větru 11 m/s 11 m/s 11 m/s 11 m/s Průměr Rotoru Čepele 1,4 m 1,8 m 2m 2,4 m Nožů Výška 2m 2,8 m 3,2 m 3,6 m Množství nožů 3 Nože Barev Bílá / Multi barvy Materiál Čepele Letecké Hliníkové Slitiny S vnitřní blade Platit příplatek za vnitřní ostří, pokud budete potřebovat Bezpečná Rychlost Větru ≤55m/s Generátor Tři fáze permanentní magnet, zavěšení motoru Kontrola Systému Elektromagnet Držák Výška 6~20 m (12m) Generátor Ochranu Třídy IP54 Pracovní Prostředí Teplota -25~+45ºC Wo

  • Recenze