Multi-vrstva Držitele Karty Office Desktop Business Card Box Výstava Věnovaná Název Karty Organizátor Memo Poznámka Tag Display Rack
Skladem
103.27 Kč
184.34 Kč

Velikost:
Sku: w3965

Specifikace

Materiál: Plastové
Kryt Materiál: Měkký Plast
Číslo Modelu: B249M
Styl: Ležérní
Typ: Držitelé Karty & Poznámka
Značka: JESJELIU
Původ: Pevninské Číně

Popis

Popis produktu: Multi-vrstva Držitele Karty Office Desktop Business Card Box

O tomto projektu

Vysoká Kapacita: Tento obchod držitele karty je navržen tak, aby držet velké množství standardní velikosti vizitky.Díky tomu je skvělou volbou pro podniky, které často vyměňovat karty se zákazníky, nebo pro jednotlivce, kteří se účastní společenských akcí.

Robustní držitele karty: Tento akrylový stolní vizitkář je odolný.Díky tomu je ideální pro různé nastavení, včetně malých podniků, jednotlivých oddělení, recepce a výstavy.

Hladký design: transparentní akryl materiál tohoto podnikání držitele karty nabízí moderní a profesionální vzhled, a zároveň umožňuje návštěvníkům snadno zobrazit celý přední straně vizitky.To je užitečné zejména pro výrobu silný první dojem na vyhlídky nebo zákazníka.

Pohodlné podnikání držitele karty: praktické šikmé zadní 8-kapsy podnikání držitele karty umožňuje vizitky snadno klouzat dovnitř a ven z každé nádoby.To zajišťuje, že karty jsou vždy přístupné a dobře organizovaná, což je důležité pro udržení profesionální vzhled.

Balíček zahrnuje:

1 * Business card display box

  • Recenze