Visí Křišťálové Slunce Catcher Hvězdy Měsíce Okně Visí Barevné Rainbow Maker Slunce Catcher Windchime Zeď Vánoční Okno Dekor
Skladem
98.65 Kč
197.30 Kč

Velikost:
Sku: w386282

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Téma: anděl
Styl: Moderní Styl
Materiál: CRYSTAL

Popis

Body:

1. Lesklý Slunce Catcher: slunce catcher s krystaly mohou vytvořit krásný duhový efekt, kdy na něj dopadá sluneční svit.To má několik krystalů na řetězce, které odrážejí různé barvy a dělat to více atraktivní.

2. Odráží Barevné Světlo: Tyto slunce lapače s krystaly vytvoří ohromující zobrazení světla ve vaší domácnosti nebo na zahradě.Jak slunce svítí přes ně, budou odrážet barevné světlo ve všech směrech, což vytváří unikátní vizuální efekty, které budou okouzlí vás a vaše hosty.

3. Umění: Tyhle slunce lapače jsou složeny z broušené křišťálové sklo, které odráží multi-barevné světelné body.Jsou zdobené hvězd a měsíce, jak přidat dotek magie do vašeho okna nebo na zahradě.

4. Vynikající Zpracování: Vyrobeno z umělé crystal a kovu materiál, slunce catcher má jemné řemeslné zpracování a nádherné detaily, které mohou být zobrazeny po dlouhou dobu bez vyblednutí nebo lámání.

5. Rozmanité Aplikace: můžete pověsit tyto slunce lapače s krystaly na váš lustr, auto zpětné zrcátko, vchod, balkon, oknem, stěna, zahradě, nebo kdekoliv se vám líbí.Budou odrážet sluneční světlo a vytvářet krásné duhy ve vašem prostoru.Slunce Lapače s Krystaly: Přidat nějakou jiskru do vašeho okna s těmito krásné slunce lapače .Vytvářejí jedinečné vizuální efekty, když sluneční světlo dopadne na krystaly, a jsou zdobené hvězd a měsíce pro náladový dotek.Vyroben s jemné řemeslné, ty slunce lapače jsou perfektní dárek pro sebe nebo blízké.

Specifikace :

1. Materiál: Křišťál, kov

2. Délka: cca 16.9 inch

Balení Seznam:

1xCrystal Slunce Catcher

  • Recenze