TopRunn Loktů Rukávy Paže Motocyklových Skate Stravování UV Ochrana Převodovky Motocyklu na Koni, jízda na Kole Loktů
Skladem
10.77 Kč
247.62 Kč

Tagy: Chrániče Na Lokty

Velikost:
Sku: w3829

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Číslo Modelu: 2045
Věk: Univerzální
Značka: TOPRUNN

Popis

Balení obsahuje:

1ks* Sport-Loketní Chrániče

Hlavní materiál: EVA Crash pad, Polyester, Lycra

Vlastnosti:

1. Anti-kolize EVA blok může rozptýlit dopad pohybu a chrání loket - volíme nepravidelný anti-kolize design, měkké oživení EVA blok okamžité oživení,účinně zmírnit a rozptýlit vnější vliv,snížení poranění pohybového aparátu a upřednostnit ochranu kloubů a zranitelných oblastech.

3. Prodyšná lycra textilie, absorpce vlhkosti a pocení, tlak ochranu, tak, že sportovci zůstat v suchu a pohodlí během cvičení.

4.Rozsah použití: Unisex, Naše produkty vám poskytnout různé druhy sportů a chránit vaše kolena před zraněním.

5.Vhodné pro všechny druhy outdoorových sportů, fitness a basketbal, fotbal, volejbal a další míčové hry; 360 stupňů cyklu ventilaci, lehké, prodyšné, pot savé.(vhodné není těsný) ergonomické fit kloubů a svalů, struktura je pevně sedí, a ne nosit, volného pohybu neklouže.

6.Horní obvod design s anti-smyku gelové proužky, žádné uklouznutí bez omezení, účinně zabránit loktů z pohybu dolů při cvičení, jak zmírnit stres během cvičení.

Mytí tipy: pouze ruční praní, anti-kolize oblasti je mírně zarudlá uprostřed dlaně, příliš špinavé části mohou být jemně kartáčovaný s mýdlem, ne v pračce.Dávejte pozor na praní s pračkou, nenamáčejte na dlouhou dobu, a ne omyjte teplou vodou.

  • Recenze