Dámské Bederní Pás Oblečení, Těhotenské Břišní Kapely Pás pro Společenské a Banketové Nosit
Skladem
46.58 Kč
66.57 Kč

Velikost:
Sku: w3582

Specifikace

Použitelné Lidí: Dospělé
Původ: Pevninské Číně
Věk: Níže 13(včetně 13)

Popis

Nově Nově Spalování Tuků Poporodní Břišní Kapely císařský řez, Poporodní korzet, Poporodní Zotavení

Položka Specifikace:

Vlastnosti:

Materiál: materiál je měkký a hladký na vnitřní i vnější straně, a velmi robustní, silný, a není svědění nebo dráždí kůži.

Tvarování těla: Elastické kapela pracuje pro vyřezávání krása, hubnutí křivky, zploštit břicho a žaludek.

Design: Plná barva dělá tento dámský opasek lze snadno s různými barvami kůže a snadno se nosí s různými druhy oblečení.

Příležitosti: Ideální pro cvičení, sport, trénink, běh, posilovna, cvičení, zvláštní příležitosti, svatební oblečení.

Po-servis: Pokud máte jakékoliv dotazy, po obdržení produktu, prosím neváhejte a kontaktujte nás a my vám poskytne uspokojivou odpověď.

Velikost,Hmotnost

S,45kg-55kg

M,55kg-65kg

L,65 kg-70 kg

XL,70 cm-75 kg

2XL,75 kg-82.5 kg

3XL,82.5 kg-90 kg

Specifikace:

Materiál: Polyester

Barva: Černá,barva Kůže Balíček Obsahuje:

1 * Pás trenér

1,O Doprava: Po objednání výrobku, budeme loď váš nákup během 3-4 dnů.Pokud máte speciální požadavky,prosím, zanechte nám zprávu nebo nás kontaktujte přímo. 2,O Vrácení peněz: Pokud je zboží poškozeno při přepravě, můžete se vrátit to do 7 dnů.Při žádosti o vrácení peněz musí kupující získat potvrzení od prodávajícího. 3,O, Velkoobchod a Dropshipping: Pro velkoobchod, nabízíme slevu nebo zdarma expresní přepravy, které trvá jen 3-8 dní, aby se dospělo.Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli. 4,Jak mohu sledovat můj pozemek?: Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče, otevřít) 5,Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně objednávky, prosím, zachovejte klid a kontaktujte nás nejprve, dáme vám uspokojit odpověď.Protože vaše podpora je naší hnací silou.

  • Recenze