1 Pár Teplých Ortéza Zápěstí Self-Topení Ortéza Zápěstí Sportovní Ochranu Zápěstí Pás Daleko Infračervené Magnetické Rovnátka, Ortéza Zápěstí
Skladem
20.43 Kč
31.42 Kč

Velikost:
Sku: w3516

Specifikace

Použitelné Lidí: Dospělé
Původ: Pevninské Číně
Věk: Nad 13

Popis

Materiál: Spandex

Barva:Jak je znázorněno na obrázku

Hmotnost: 25g

Balení: 1 Pár zápěstí stráže

Vlastnosti:

1. Konstrukce zimní sportovní pevný náramek je vynikající a jedinečné, založené na ergonomii, navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a použitelnost.V různých zimních sportů, zápěstí je dostatečně chráněny, čímž se výrazně snižuje riziko zranění.

2. Produkty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní odolné materiály, které poskytují vynikající výkon a ochranu v jakékoli nepříznivé povětrnostní podmínky.Studené ochranná funkce udržuje zápěstí v teple, ale ne horké.

3. Zápěstí délka náramku je nastavitelná tak, aby přizpůsobit na různé velikosti a tvary zápěstí.Ať už muži nebo ženy, dospělé nebo děti, je velmi pohodlné používání, a vše, co s ní souvisí.

4. Ať už jsou lyžování, lezení v ledu, bruslení, jízdu na sněžných skůtrech nebo dalších zimních sportů, tento náramek může poskytnout vám s vynikající použitelnost.

5. Zimní sporty pevné poutko na zápěstí je malý a lehký, snadno se přenáší, nepřinese žádné nepohodlí pro vaše sportovní, ať už jste na cvičišti nebo v outdoorové aktivity, můžete snadno nosit.

Poznámky:

1.Prosím, dovolte 1-2cm rozdíly vzhledem k ruční měření, díky.

2.Prosím, pochopit, protože z ozáření světlem nebo počítačové obrazovky rozdíl, takže nemůžu zaručit, fotografie a reálné barvy je stejný.

  • Recenze