Nová Dětská Postýlka Mobilní Montessori Oceánu Zvířata, dětská Postýlka Mobilní Uklidňující dětská Postýlka Školky Mobilní Dekorační Dítě v dětském pokoji Mobily s
Skladem
378.79 Kč
757.79 Kč

Velikost:
Sku: w3354

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Styl: Moderní Styl

Popis

[Uklidňující Dětská Postýlka Mobilní] Tato dětská postýlka mobile je dobrý spánek pomocník pro dítě, které pomáhá uklidnit jejich neklid, přilákat jejich pozornost a uklidnit je.Účinně zabránit děti od pláče, vytváří klidné a teplé prostředí pro ně.

[Montessori, Oceánu Zvířata, dětská Postýlka Mobilní] Tato dětská postýlka mobile nabízí živé barvy a visí s roztomilá zvířátka, tvary, oblak, whale, pocit, koule a další.Nejen upoutat pozornost dítěte, ale také rozvíjet dítě je kognitivní schopnosti pro věci různých tvarů.Užitečné pro vývoj dítěte emoce, vize, ruka-oko a další.

[Premium Quality] Tato dětská postýlka mobilní telefon je vyrobeno z kvalitní březové dřevo a cítil, že je krásná dekorace pokoje.Vhodné pro zavěšení nad postýlku, kočárek, pack and play nebo přebalovací stůl.Jeho bezpečnost je nejvyšší prioritou, prosím, vždy udržujte mimo dosah dětí.

[Ideální Dárek pro Dětské] Tato dětská postýlka mobilní funkce, oceán, zvířata, design, který je krásný, roztomilý a atraktivní.To je ideální dárek pro děti ve věku 0-3 let.Visí nad postýlku, jak to visí hračka pro dítě.A to může být také ložnice dekorace pro miminko.

[Širokou Aplikaci] Tato dětská postýlka mobilní s genderově neutrální design, který je vhodný pro chlapce a dívky.To je perfektní dárek pro nové matky, novorozence a rodinu, aby oslavili milníky.A krásná dětská postýlka mobile může být také použit jako fotografie prop zachytit vzácné okamžiky, od dětství k dětství.

Popis

Tato dětská postýlka mobile nabízí živé barvy a visí s roztomilá zvířátka, tvary, oblak, whale, pocit, koule a další.Roztomilé a atraktivní pro dítě, a je užitečné, aby dítě kognitivní schopnosti pro věci různých tvarů.

Klíčové Vlastnosti:

Genderově Neutrální: Tato dětská postýlka mobilní funkce přírodní barvy, které je vhodné pro dítě chlapce a dívky.Ideální pro zklidnění dítěte neklid a pozornost.

Přenosný a Lehký: Tato dětská postýlka mobile má celkovou délku 50 cm a průměru 22,5, že je lehký a přenosný.

Specifikace

Název: Dětská Postýlka Mobilní

Materiál: Dřevo, Filc

Celková délka: 50cm, Průměr: 22,5 cm

Schopnost rozvíjet: emoce, vize, plazení, ruce a mozek, koordinaci ruka-oko

Vhodné pro věk: 0-3 let

Poznámka:

1.Tam může být mírné rozdíly mezi obraz a skutečné barvy zboží.Budeme se snažit v našich silách, aby vám ukázat přesné barvy

2.Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k ruční měření

1×Dětská Postýlka Mobilní

Dítě V Dětském Pokoji Mobily ,Dětská Postýlka Mobilní Školky,Atraktivní Dětská Postýlka Mobilní

  • Recenze