Barva Rozhrnovacích Roller Štětce Sada Plastové Stěny Válečkem Multifunkční Dům Dekorace Malování Kartáč Ruční Malování Rozhrnovacích
Skladem
303.43 Kč
607.07 Kč

Velikost:
Sku: w3128

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

[Snadné Použití] barva rozhrnovacích roller kartáč je velmi snadno ovladatelný.Válec a malý kartáč na nátěr štětcem může být odstraněn a nemusíte čistit celý nástroj dohromady.To může chránit vaše ruce a ušetřete svůj čas praní.

[Handle] zacházet se hodí zakřivení lidské prsty, což je více pohodlné držení a zlepšit efektivitu práce.To umožňuje malovat začátečníky, aby barvy v souladu rovné okraje na střihu bez nutnosti malování.

[Snadná Instalace] Naše zeď válečkem je velmi snadné instalaci a nezabírá žádnou pozici.To může být volně zasunutý.Je vhodný pro dveře, okna, stropy, přízvuk stěny, podlahové lišty, židle kolejnice.

[Široce Využívá] Naše barvy rozhrnovacích combo set je velmi vhodný pro malování nad schodiště, katedrál a klenuté stropy, malování velkých ploch.To může také pro malování dveře, rámy, okenní parapety nebo jiné úzkých ploch.

[Poprodejní] Pokud máte nějaké dotazy, prosím, dostat do kontaktu s námi, náš servisní tým vám poskytne profesionální a uspokojivé služby.

Název Produktu: Barvy Rozhrnovacích Váleček, Štětec Kit

Jeden válec rozměry: 10×6,5 cm

Rozměry výrobku: 30×12,5 cm

Manuální měření může mít 1-3cm chyba

Materiál: ABS

Barva: Jak Je Znázorněno

Poznámky:

1.Tam může být mírné rozdíly mezi obraz a skutečné barvy zboží.Budeme se snažit v našich silách, aby vám ukázat přesné barvy.

2.Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k ruční měření.

1×Stojan

5×Válečky

5×Měkké Kartáče

Dům Dekorace Malířské Štětce ,Malířské Štětce,Barvy Rozhrnovacích Roller Kartáč s 5 Válci a 5, Kartáče ,Dveře Válečkem ,Okna Válečkem

  • Recenze