Svatební Měkké Řetězce pokrývky hlavy, Ozdoby do Vlasů Čelenka Lehká Dívka Čelenky pro Valentine ' s Den Milence Dárek
Skladem
121.94 Kč
166.98 Kč

Velikost:
Sku: w302821

Specifikace

Rozhodné Období: Čtyři Roční Období
Materiál: Slitiny
Pohlaví: Ženy
Původ: Pevninské Číně
Použitelné Scény: Strana
Funkce: Ozdobte
Název Oddělení: Dospělé

Popis

d88 Nevěsta Měkké Řetězec Čelenka Plné Kamínky Družička Čelenka Příslušenství pro Festival Svatební Party Hlavy Dekor d88

Popis:

Vlastnosti:

Luxusní Design: Tato svatební měkké řetězce čepice nabízí ohromující a složitý design, zdobené s plnou kamínky, které přidat dotek elegance a půvab do jakékoliv svatební souboru.

Lehké a Pohodlné: Vyrobeno s kvalitních materiálů, tato nevěsta měkké řetězec čelenka je lehké a pohodlné nošení po celý svatební den.To nezpůsobí žádné nepohodlí nebo bolesti hlavy, zajistit příjemný zážitek.

Univerzální Ozdoby do Vlasů: Tento řetězec čelenka nevěsta čelenka je možné nosit různými způsoby, což umožňuje družičky, aby styl vlasy podle svých preferencí.To dodává nádech sofistikovanosti a doplňuje jakýkoliv účes bez námahy.

Ideální pro Zvláštní Příležitosti: Tento ozdoby do vlasů čelenka je ideální nejen pro svatby, ale i pro princeznu, párty, festivaly, a jiné zvláštní události.Slouží jako krásná pokrývka hlavy a dělá pro nezapomenutelný dárek na Valentýna, nebo jako strana laskavost.

Snadno se Nosí a Upravit: květ, list tiara decor nabízí flexibilní a nastavitelný design, což umožňuje, aby se vešly bezpečně na jakoukoli velikost hlavy.Je snadno se nosí a zůstane na místě, zajištění bezproblémové zkušenosti během svatby nebo jakékoliv jiné příležitosti.

Specifikace:

Materiál: Kamínky, imitace perla, slitina

Barva: Stříbrná

Poznámky:

1. Vzhledem k světelné efekty a úhly snímání, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

2. Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Balíček Zahrnuje:

1 * Čelenka

  • Recenze