Vaření Zásobník Náhradní, Ok Vaření Rack Air Fritézy Náhradních Dílů Pro Okamžité Vír,Chefman A Jiných Vzduchu Fritézy, Trouby
Skladem
230.04 Kč
450.85 Kč

Velikost:
Sku: w2965

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

[Jídlo sušička ]Grid navržen tak, aby víru ohřátý vzduch se dotknout potravin komplexně, což se potravin sušička a křupavé.Odnímatelný stojan podnos a mýt v myčce díly, aby se čištění hračkou.

[Robustní, odolné proti opotřebení ]z uhlíkové oceli materiál, je robustní, odolný proti opotřebení a trvanlivé.Pekáč je non-stick.Non-stick povlak také dělá to snadno se čistí, kompaktní a praktické, snadné ukládání.

[Pro domácí vařiče]Občas vařit nebo vášnivý domů sporák, klimatizaci, smažit trouba ostřejší bude žít přes všechny vaše kulinářské dobrodružství.Máme vytvořený sada z uhlíkové oceli, materiál, který je silnější, než z nerezové oceli a zajišťuje i tepelný oběh.

[Pohodlné použití]můžete vařit různé potraviny s air fritézy trouby zároveň.Můžete vařit další jídlo přímo s těmito vyměnitelné regály, není třeba čekat na čištění zbytky jídla na předchozí polici.Můžete umyjte si je všechny společně po vaření.

[Vhodné pro]Vhodné pro pečení chleba nebo dort ve vzduchu fritézy, spodní mřížky pro vypouštění oleje.Maximalizovat svůj air fritézy vaření povrchu a vytvořit svůj vlastní chutné recepty s touto vzduchu-fritézy příslušenství pack.

Barva:černá

Materiál:uhlíková ocel

Obsah Balení:

1 x Rozdělovací deska

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze