Odolné Venkovní Odstíny Baldachýn Stan, Markýzy, pytli s Pískem pro Lijáku, Větru a Sluneční Ochrana
Skladem
189.39 Kč
315.51 Kč

Velikost:
Sku: w2902

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Příslušenství Typ: Ostatní

Popis

Specifikace: To je velmi robustní a může pomoci deštníky, stan, baldachýn zůstat vzhůru v silném větru.Taška je vyrobena z oxford hadřík, dobře strukturované.Písek taška se snadno prázdné a ukládat, když není používán.Můžete ji použít, ať jste kdekoliv, je to velmi snadné dát nahoru a uvolněte.Název položky: Pytlík s Pískem (Prázdné) Materiál: 600D Oxford Tkanina Funkce: Odolné, Silné, Fixace Nástroje, Snadno se Přenáší Velikost: 27x24x1.5 cm(délka, šířka a výška) Barva:Muticolors

Poznámky: v Důsledku světla a obrazovky nastavení rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.Balíček Zahrnuje: 1 x Pytlík s Pískem (Prázdné)

Náš Obchod Podporu Dropshipping.a y ou můžete být jisti, na místo objednávky od nás, jsme

nebude dát nějaké naše firma informace nebo fakturu do balíčku.

Po-prodejní servis:.

1.Záruční doba:Dva roky.

2.Prosím, klesl zdarma, kontaktujte nás, pokud váš výrobek má nějaký problém s kvalitou,budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl.

Záruka

1. Obvykle budeme posílat zboží do 1-3 pracovních dnů poté, co vaše platba je ověřena www.heydance.cz.

2. Všechny položky budou pečlivě test před odesláním.Budeme se snažit v našich silách, aby se zabránilo problém s kvalitou.

3. Slibujeme, záruka za jakost v jednom roce a budeme opravit to zdarma.Na vrácení poštovného by měla být hradí zákazník.

4. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, prosím, neváhejte nás kontaktovat.Budeme poskytovat uspokojivé řešení.

Návrat A Vrácení Peněz

Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů,má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují Žádné VÝJIMKY.Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním balení.

Cla

Kupující je odpovědný za veškeré daňové a /nebo povinnost tím, že jejich země.Dovozní daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena při objednávce je morn než 150 EU dolar.Prodávající nebude platit za Jakékoliv Cla,Dovozní Daň,Dovozní poplatky.Kupující e vědomě plnit povinnost platby daně a vlastní sclearance.

Zpětná vazba

1.Budeme poskytovat naše nejlepší produkty a služby pro vás.Opravdu doufám, že jsi moc ráda, když obdržení balíčku!

2.Pokud jste nespokojeni z jakéhokoli důvodu,prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu,budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl řešit nějaký problém, dokud nejste spokojeni se svým nákupem od nás!Děkuji moc za vaši podporu a důvěru!

Zásilka

1.Většina zboží bude odesláno do 72 hodin(vyloučit holiay a weenkend) po jasné platby, budeme přijímat.

2.Vyplňte, prosím, správnou dodací adresu a kontaktní telefon pro objednávky, nebudeme mít žádné undelivery reponsibility, protože špatně Příjemce informace, které jste dal.

  • Recenze