Rapper Drake 3D tištěné Ložní Soupravy nádherné postele dodávky set peřinu postele šidítko set ložní prádlo set luxusní dárek k narozeninám
Skladem
678.26 Kč

Velikost:
Sku: w289681

Specifikace

Styl: kreslený
Fabirc Konstrukce: 90gsm
Množství: 3 ks
CN: Fujian
Velikost Aplikace: 1,0 m (3,3 stopy), 1,2 m (4 stopy), 1,35 m (4.5 metrů), 1,5 m (5 stop), 1,8 m (6 stop), 2.0 m (6.6 ft), 2,2 m (7 stop), 2,5 m (8 stop)
Původ: Pevninské Číně
Vhodné Regionu: Severní Amerika
Fabirc Styl: Kartáčovaný
Proces Technika: Ostatní
Typ: Duvetcover a 2ks povlak na Polštář
Barevná Stálost (Stupeň): Národní Normy
Značka: LOUSIDREAM
Materiál: 100% Polyester

Popis

Popis Produktu

Funkce 1. Reaktivní tisk, zdravé a nezávadné, k životnímu prostředí 2. Existují různé velikosti, vhodný pro všechny druhy lidí v různých situacích 3. Snadná péče a pohodlí: prát v pračce, což vám ušetří spoustu času a energie.sušit v sušičce na nízkou.

4.Pokud Chcete Jinou Velikost nebo Design, Prosím, Kontaktujte Nás Do Zprávy.

5.Zrušení není povoleno 24 hodin po objednávce, jinak budeme účtovat vám náklady poplatek.

Poznámka: · skutečný ruční měření, velikost může mít nějaké chyby.Skutečná velikost je předmětem skutečného produktu.Prosím, dovolte 2%-3% chyba vzhledem k ruční měření. · Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotkách.Děkuji · Produkt je pouze peřinu a povlak na polštář,a to včetně deky nebo listech. · Vzhledem k problému dálkovou dopravu, produkt je mírně zakřivený,a produkt není tak ploché jako obrázek, ale to nemá vliv na použití.

  • Recenze