Zpět Polštář Na Sezení V Posteli Odolný Polštář Anime Sexy Polštář Kryt Omyvatelné Odnímatelné Neck Roll Pro Lenošení Odpočinku Polštář
Skladem
371.98 Kč
744.17 Kč

Velikost:
Sku: w288506

Specifikace

Náplň: voda
Materiál: Polyester / Bavlna
Použití: Ložní prádlo
Původ: Pevninské Číně
Číslo Modelu: Zpět Polštář Na Sezení V Posteli
Vzor Typu: pruhované

Popis

Body:

1. Komfortní Design: Toto čtení polštář s rukama je jedinečně tvarovaný pro snížení krku a zad nepohodlí, a poskytovat podporu pro dolní části zad a krku.To je velký a dostatečně robustní, aby držet své pozice, zatímco budete číst, dívat se na TELEVIZI, nebo si odpočinout.

2. Snadno se Čistí: To čtení polštář s rukama má vnitřní vložku design, který je snadno odstranit kryt pro ruční praní nebo praní v pračce.Můžete vyčistit ji s důvěrou a vyřešit vaše čištění problémy.

3. Univerzální Pohodlí: Toto čtení polštář s rukama mohou být odděleny do polštáře a bederní polštáře, nebo v kombinaci vytvořit nejvíce pohodlí pro vás.Ať už jste čtení, sledování TV nebo relaxaci, můžete nastavit pozici a úhel polštář, aby vyhovoval vašim potřebám.

4. Široké Použití: nechte se Hýčkat s našimi roztomilý a měkký čtení polštář, navržen tak, aby být váš ideální společník bez ohledu na to, kde jste.Přitulit se na pohovce, v posteli nebo dokonce na podlaze a užijte si útulné podporu pro vaše záda a ramena.

5. Univerzální Podpora: S odnímatelný a nastavitelný krk rohlíky, toto čtení polštář může poskytnout kompletní podporu pro váš krk, hlava, záda, bederní a nohy.Můžete přizpůsobit výšku a úhel krku polštář, aby vyhovovaly vaše pohodlí a držení těla.

Popis:

Tento velký a robustní opěradlo čtení polštář vytváří nejvíce pohodlí pro vás a zároveň podporuje váš krk.Ideální pro čtení na pohovce.Ruční mytí a praní v pračce s důvěrou.

Specifikace:

1. Název: čtení polštář

2. Materiál: led hedvábí, fleece, samet

3. Plnicí materiál: PP bavlna

4. Produktu Velikost: (přibl.)60*50*25 cm/23.62*19.69*9.84 palce

4. Proces tkaní: výšivka, tisk

5. Funkce: polštář / polštář polštář / polštář ležící / nap polštář / opěrky hlavy, atd.

Balení Seznam:

čtení polštář*1

  • Recenze