DIY Vlastní Cosplay Anime Kuonji Alice (Mahou Tsukai Žádné Yoru) Home Ložní prádlo Teplé Měkké Tepelné Flanel Fleece Deka, Prostěradlo
Skladem
1 380.24 Kč
1 725.41 Kč

Velikost:
Sku: w287950

Specifikace

Funkce: Přenosný, Anti-Pilling
Stupeň: Kvalitní
Hmotnost: About 0.4kg-1.8kg
Mytí Styl: Mechanické Mytí
Použití: Nemocnice, Domů, Letadlo, HOTEL, Piknik, Cestování
Styl: Japonsko Styl
Sada Typ: no
Značka: Coscase
Původ: Pevninské Číně
Vzor Typu: kreslený
Tvar: Obdélník
Sezóna: Zimní
CN: Guangdong
Věkové Skupiny: Dospělí
Číslo Modelu: Jako výpis show
Materiál: Míchání
Barevná Stálost (Stupeň): 3
Technics: Tkané
Vzor: TISKNOUT
Typ: Coral Fleece Textilie

Popis

Podporujeme dropshipping!!!

Název položky: Flanel deka

Materiál: 360gsm Flanel fleece , jsme uesd nejlepší 360gsm Flanel materiál tisknout, která je lepší než 200gsm & 240gsm & 300gsm....samozřejmě, máme také 240gsm & 300gsm materiál, pls kontaktujte nás, pokud budete chtít.

Velikost : Jako seznam zobrazit ,pokud chcete, aby ostatní velikosti, pls kontaktujte nás.Můžeme dělat všechny velikosti, které chcete.

Vzor: Mimo Jediné Strany Tisknout

Balení obsahuje:1x deku s opp taška

Barva může být trochu jinak, vzhledem k účinku světla a moniter nastavení.

Položky by měly být 2-4 cm chyba vzhledem k ruční práce.

Přijímáme vlastní, prosím, postupujte podle postupu.

O vlastní (Poptávka: 2952x8858 150 px) přijímáme vlastní, prosím, postupujte podle postupu.Krok 1: prosím, kontaktujte mě na první, a pak požádáme vás poslat váš design (HD obrázek) na můj e-mail.Krok 2: zkontrolujte, zda to může tisk, nebo ne Krok 3: provést platbu Krok 4: vyrábět

Můžeme tisknout fotografie se vám líbil na dece, je velmi vhodný jako dárek, včetně, ale bez omezení na Bithday dárek, svatební dar a jako dárek k promoci.Vynikající měkkost, reverzibilní super měkké tištěný flanel fleece na jedné straně, čistě bílá super teplý flanel uvnitř.Pouze na jedné straně vytištěn.

Obraz přání: Jakékoliv fotografie, obrázku , textu nebo design je funkční , velikost blízko k 3:2 je lepší, jinak budu muset snížit obrazu, min standardní velikost je 2000*3000 pixelů, více, větší, více jasné.to je nejlepší, aby poslat obrázek e-mailem a musí být zajištěno, napište své ID objednávky jako téma vlastní objednávku je třeba trvat 3-7 dnů, aby se rozložení, pls pochopit.

Bod Odrážky

Flanel deka : To vrásky a fade odolné , vhodné pro všechna roční období .Ideální k použití, když chladné noci sledování TELEVIZE, čtení a povídání .Materiál měkký flanel , odolné a teplé .

Mléko vlákno List : Měkké a Kůže afinitu.Balling odpor a odolnost proti Opotřebení a propustnost Vzduchu,může být oblek pro prostěradlo.

Upozornění

1.Vzhledem k ručně broušené a ručně ovládané šití , velikost s větší nebo menší 5% je povoleno ;

2.Existuje nepatrný rozdíl mezi obrazem a skutečným položky způsobené jas světla ;

3.Flanel deka lze prát v pračce s polovinou pracího prostředku a vysušte na vzduchu .

  • Recenze